One of à kind, Harry Potter <3

axelinaackie.blogg.se / 31 Augusti, 2012 - 21:34 /
0 kommentarerOj!

axelinaackie.blogg.se / 31 Augusti, 2012 - 20:14 /
0 kommentarer

Jag glömde bloggen idag, där har vi bortförklaringen för dålig uppdatering! ;-) men som sagt fikade ju jag på Espresso house och det var lika gott som vanligt! Sedan följde Clara med mig hem, och jag red Potter i paddocken. Det gick bra, lite hackig i handen, annars tumme upp! Och idag är det en RIKTIG fredag! Och med det menas att man äter middag framför något tv program på TV4 som börjar kl 8! ;-)
Men det har faktiskt funnits EN dålig sak med denna fredagen! Cleo har haft kolik så veterinären har varit här! :((( men hon fick en slang i näsan och massor av oljor och salter, så nu mår hon bättre! Jag har fått order av veterinären att gå ut och hå med henne 1 gång i timmen. :)
JAG KÖPTE EN NY TRÖJA IDAG! INDIAN styyyle! (bilden är upp och ner)Yammi

axelinaackie.blogg.se / 31 Augusti, 2012 - 11:46 /
1 kommentarerÄntligen fredag!

axelinaackie.blogg.se / 31 Augusti, 2012 - 09:43 /
0 kommentarer

Güt! Idag har vi BARA BILD! Snacka om lyx! Och efter skolan ska jag och Clara gå och fika på espressohuose! Och en sak till! Vi fick precis glass i skolan för att våran bamba tant ska sluta! Allt är toppen idag! Haha happy face :)Ponnysarna ~ torsdag

axelinaackie.blogg.se / 30 Augusti, 2012 - 20:43 /
0 kommentarer

Jag red båda 2 på galoppbanan idag. Och jag red inte vilka som helst, utan jag red på Jack och Potter! :-) Andledningen till att jag red på Jack var att Antonia red på Ralle. Med tanke på att det var första gången som Ralle gick på galoppbanan skötte han sig kanoners! Bara en bock! :) Jack och Potter var också jätte duktiga! Nu måste jag se på Robinsson, kollar ni? :-)Skolfotot!

axelinaackie.blogg.se / 30 Augusti, 2012 - 20:33 /
0 kommentarer

Haha! Tycker att skojbilden var awesome!Hairstyle today! (Gildas mästerverk) :-D

axelinaackie.blogg.se / 30 Augusti, 2012 - 12:05 /
0 kommentarerRidpassen igår.

axelinaackie.blogg.se / 30 Augusti, 2012 - 10:22 /
0 kommentarer

Som sagt skulle jag ju berätta hur ridpassen gick igår!
CLEO: i början var hon jätte fin! Avslappnad och lugn men hängde ändå inte i tygeln, jag hoppade även några språng och hindret stod lixom i en volt. Hoppade först bara små hinder på ca 70 cm. Och som vanligt så var hon en halvmeter över hindret… haha! ;-) sedan höjde vi hon hon var faktiskt lugn även när jag hoppade! Sedan skulle jag hoppa hindret och då var det 110. Och jag vet inte vad jag höll på med, men jag såg att jag kom helt mitt i mellan. Inte rätt någonstans men jag gjorde inget åt det. Men som tur var tog hon ett eget initiativ (för typ första gången) och trampade om och klarade det! Duktig Cleo! ;-) så hon var altså jätte fin igår!
RALLE: Han var seg i början, men efter några övergångar + några ponnysparkar Blekinge han lite mera egen bjudning. Och hör och häpnad så hoppade jag på honom för första gången igår! Och det gick JÄTTE bra! Hoppade inte högre än 80 cm med tanke på att det var första gången. :) Ralle är så bra att hoppa på för att han är en riktig "taxi". Hoppar i ALLA lägen och skulle aldrig göra något dumt (när man hoppar) ;-)
POTTER: jag skrittade bara ut på honom så det finns väl inte så mycket att säga! Han skötte sig finfint och vi var ute i 30 min bara. Och som så många andra gånger som jag har varit ute och ridit så kom det en gubbe igår och frågade oss vem som skulle ta upp skiten efter våra hästar och så tyckte han inte att vi skulle rida där förbi hans hus. Och såhär vid närmare eftertanke så skulle jag ha frågat honom vad som är värst, att det ligger en häst bajs eller 2 någonstans ELLER att man kör bil överallt och förstör miljön? För att jag är ju nästan 100% säker på att han INTE skulle sagt till om jag åkte BIL förbi hans hus? DET är någonting som JAG tycker är fel!!!!!Lång dag! -------

axelinaackie.blogg.se / 29 Augusti, 2012 - 22:20 /
0 kommentarer

Gick i skolan till tio i 3 men kom hem typ 10 över, gick ut och red 3 underbara ponnysar. Men eftersom att klockan blev så mycket nu så berättar jag på pricken hur det gick imorgon när jag har rast! (eller på lektionen men jag vill inte att mamma ska veta om det) SÅ LÄS INTE MAMMA!
Gonatt'''''Freedom time!!

axelinaackie.blogg.se / 29 Augusti, 2012 - 09:54 /
0 kommentarer

Nu har vi ämnet fritid i skolan! Med det menas att man får göra vad man vill! Nä... Nu ljög jag igen! ;-) men jag tränar på glosorna samtidigt som jag bloggar, 2 saker samtidigt är inte illa va? ;-) men när jag kommer hem så har jag bestämt att jag ska vara EFFEKTIV! (visserligen så kan jag inte vara effektiv när det gäller att mocka åt Ralle och Potter, men jag kan ju försöka! Alla 3 ska ridas i paddocken. Ralle och Potter fick även gå ut i stoora gräshagen idag! Och dom var såhääääääär glada! :-D
Gammal bild!Redan en vinnare!!

axelinaackie.blogg.se / 29 Augusti, 2012 - 08:24 /
0 kommentarer

Självklart var det ju iPhone skalet som jag vann för ett tag sedan som kom i brevet idag! Och hon som gissade rätt först var www.deeaas.blogg.se !
Snabbt gissat! :-DDen som gissar rätt först får en länkning!

axelinaackie.blogg.se / 28 Augusti, 2012 - 19:34 /
2 kommentarer

Vad tror ni kom hem till mig på posten idag?Buenos dias!

axelinaackie.blogg.se / 28 Augusti, 2012 - 18:49 /
0 kommentarer

Jag tror att rubriken betyder goddag, men eftersom att vi aldrig får lära oss någonting i spanskan så vet jag inte riktigt....;-) Iallafall, precis när jag kom hem från skolan så åt jag kykling gryta, sedan gick jag ut och gjorde iordning Cleo. För att jag och Antonia red nämligen på travbanan idag! Den var jätte bra. Lång och perfekt underlag! 👌 Cleo var dock spänd, men det får jag räkna med när det var första gången + att hon vilade igår! :) När vi hade ridit klart där så mockade jag när jag kom hem och efter det red jag Potter i paddocken. Och jag gjorde en AXELINAS SPECIALAREEE!! (kommer du igår Felicia?) Jag travade nämligen inte! Utan bara skritt och Galopp. Jag tänkte som såhär att han är ju så dålig i trav, varför då hålla på att trava? xd han var iallafall jätte fin i skritten och galoppen! :-D jag gjorde som så att jag lät honom ta lite större galoppsprång på långsidorna, men jag tog tillbaka innan hörnet kom så att han jobbade igenom hörnet och inte bara sluddra igenom hörnen! Så det var nemas problemas!
Nu har jag precis kommit in och ätit lite hembakad rulltårta! Namnamnaam! Och det som är så skönt är att klockan inte är så mycket som den brukar vara när man kommer in från stallet! Det är bara 7 nu så jag har ju massa tid på mig att göra vad jag vill!Skolfoto!

axelinaackie.blogg.se / 28 Augusti, 2012 - 13:01 /
0 kommentarer

Nu ska vi ta skolfoto, men mitt hår är helt lockigt och fotografen sa just världens roligaste skämt...Ingen ridningen idag.

axelinaackie.blogg.se / 27 Augusti, 2012 - 22:40 /
1 kommentarer

Istället så borstade jag bara på dem lite. Cleos älsklings-stund och Potter tvärt emot...haha nej då! Han tyckte nog också att det var ganska skönt att bli ryktad! Men han fäller som en snöstorm! Nackdelen med Vita hästar är att man har inte bara en häst som är vit, man själv blir också ganska vit efter ett tag... ;-) Dom båda fick även på sig täckena idag. Det är jätte kallt på nätterna nu men det är bara tunna "box" täcken som dom har på sig. Hur gör ni med täcken och klippning? Klipper ni era hästar så att dem har täcken eller hur gör ni? :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2850166/images/2012/pic_503bdb239606ee02ad0000f6.jpg" class="image">Lyxmiddag för Potter och Cleo!

axelinaackie.blogg.se / 27 Augusti, 2012 - 22:27 /
0 kommentarer

Som består av: Krafft, havre, müsli, äpple, knäckebröd! Wolla!Some true stuff

axelinaackie.blogg.se / 27 Augusti, 2012 - 17:44 /
0 kommentarerIdag så...

axelinaackie.blogg.se / 27 Augusti, 2012 - 11:35 /
0 kommentarer

Ska vi gå till dem som äger travbanan som för övrigt är 2.8 (!!!) km lång! Vi ska lösa ut ett kort så att man får rida där. :-) ska kanske rida där idag också, men Isf bara skritta. :) nu börjar matten, c ya!!Vanlig tråkig måndag …

axelinaackie.blogg.se / 27 Augusti, 2012 - 08:47 /
0 kommentarer

… = vanlig tråkig outfit...
Slitna jeans, swarovski skärp, Blus från Rabén saloner, bruna skinn converse och en brun skinnjacka!Kolla vilken fin bild jag köpte på mig och Cleo! :-)

axelinaackie.blogg.se / 26 Augusti, 2012 - 22:20 /
0 kommentarerResultat - potter

axelinaackie.blogg.se / 26 Augusti, 2012 - 20:11 /
1 kommentarer

Hoppade en Msv B idag igen. Bed. A.0
Mitt mål med Denna klassen var att jag skulle göra en snabb runda. Jag planerade mina vägar noga och bestämde mig för att jag skulle följa just dom. Och jag uppnådde mitt mål! 4 sek snabbare än den som vann, men dock 2 nedslag. Ett var för att jag kom väldigt tight in i kombinationen och den andra var Potters egna fel. Också ett vanligt räcke. Men jag är ändå väldigt nöjd med rundan! Och ni vet ju vad man brukar säga: Man Lär Sig Av Sina Misstag! :-)
Nu ska jag kolla på solsidan, C yaaa!

(tack så mycket för bilderna du tog på mig Elin) ! :-)Potter är redo för tävling!

axelinaackie.blogg.se / 26 Augusti, 2012 - 13:14 /
0 kommentarerIbland är det bra att vara själv i ridhuset....

axelinaackie.blogg.se / 26 Augusti, 2012 - 11:20 /
0 kommentarer

Kolla bara på outfiten... :ooo ;-)Nu har jag redan hoppat Cleo

axelinaackie.blogg.se / 26 Augusti, 2012 - 10:01 /
0 kommentarer

Och jag kan ju ta mig tid och berätta hur det gick och hur jag såg situationen.
Det började med att vi var alldeles för sena, jag gick banan lite snabbt och sedan fort upp På Cleo, jag fick börja hoppa i princip direkt och dem ropade på mig hela tiden. Och i med att jag var så sen så kunde jag inte koncentrera mig alls. När jag väl var inne på banan så tänkte jag faktiskt att jag lika väl kunde ha strukit mig. Jag kände på mig att jag inte red ordentligt. Men jag hoppade banan ändå, hinder 1 och 2 gick bra. Sedan på 3a fick jag ett stopp, jag satt och sov typ... Sen hoppade hon kombinationen och rev ett räcke som var precis efter. Så vi slutade på 8 fel. Jag lägger alla misstag på mig själv. Cleo tar chanser precis som vilken ponny som helst. Jaja, nya tag med Potter idag! :-)Resultaten

axelinaackie.blogg.se / 25 Augusti, 2012 - 21:28 /
1 kommentarer

Som ni säkert har läst så gick det ju jätte bra för mig idag! Jag nådde mina mål som jag hade satt upp igår. Nollade med Cleo, bed À.0.A.0 det blev lite stora språng på 2 ställen men hon är så snäll och hoppar i alla lägen, like!! :** Sedan Potter då. Han var TOK pigg på framhoppningen, bockade sig fram i galoppen. Helt crazy! Men det är i stunder som dom då han hoppar bäst. Det var en bedömning A.1.a. Dvs alla som är felfria i grunden går vidare till en separat omhoppning. Jag och Potter var felfria efter en runda där han hoppade otroligt bra!
Sedan in i omhoppningen då. Han hade lugnat sig lite men var fortförande taggad! :-) vi gick in som andra start och jag kan erkänna att JAG tyckte att jag red fort. Potter var verkligen med på noterna och gjorde allt för att klara alla hindrerna. Vi slutade på en 2a plats efter den Oslagbara Julia Hallberg. ;-)

<3 harrypotter <3 <3 cleopatra<32a i MSV B på världens bästa Potter!

axelinaackie.blogg.se / 25 Augusti, 2012 - 18:37 /
0 kommentarerCleopatra L.A felfri :-)

axelinaackie.blogg.se / 25 Augusti, 2012 - 16:15 / videor
0 kommentarerNolla med Cleo i L.A =D <333

axelinaackie.blogg.se / 25 Augusti, 2012 - 16:03 /
0 kommentarer@ the place

axelinaackie.blogg.se / 25 Augusti, 2012 - 13:45 /
0 kommentarerImorgon - tävling på Åby

axelinaackie.blogg.se / 24 Augusti, 2012 - 21:03 /
1 kommentarer

Är jätte taggad inför tävlingen imorgon, ni får uppdatering på plats och jag kommer att hoppa L.A på Cleosen och Msv B på Pottisen som jobbade på jätte bra i paddocken idag! Antonia red Cleo, hon "hoppade" små hinder och tränade på att hon inte skulle kasta sig över utan hoppa lugnt och sansat. Hindrena var endast 60 cm, därför kallar jag det inte hoppning! :)
Imorgon åker vi kl 12. Så om jag går upp i rimlig tid så har jag tid på mig att tvätta och skrubba båda grisarna (förlåt cleo, men du är också smutsig) ;-)tjo tjena!

axelinaackie.blogg.se / 24 Augusti, 2012 - 14:18 / Allmänt
0 kommentarer

Nu väntar jag på att pappa ska komma och så ska vi åka till en ridsport affär (vet inte vilken) och köpa ett par nya lindor till Potter som matchar till mit nya schabrak, vi hörs!!
 


Ganska duktigt av mig ändå ;-)

axelinaackie.blogg.se / 24 Augusti, 2012 - 09:22 /
0 kommentarer

Jag och Clara har satt upp och tagit ner tältet utan hjälp. Jag har sovit inatt utan att dö. Det var nämligen svin kallt och jag som typ på ett träd. Jag har sparat batteriet på min telefon så jag har hela 6 % kvar!! Nu så sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 12 för att då får man åka hem.
Kan ju berätta lite om gårdagen. Den bestod mest av att kasta gräs... Haha det var killarna mot tjejerna (och bara jag och Clara var med) ganska elakt eftersom att det var typ 10 killar...xd men nu måste jag spara på batteriet, det kanske kommer en film sen!Mina nya bästa vänner!

axelinaackie.blogg.se / 24 Augusti, 2012 - 09:15 /
0 kommentarerKommer att dö seriöst....

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 22:27 /
1 kommentarerJag vill bara förvarna...

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 22:22 /
0 kommentarer

...att det kanske inte blir så mycket uppdatering när jag är i stättared. I med att vi ska bo i fucki*g tält så har vi ingen elektricitet = att man inte kan ladda telefonen på ett helt dygn! Paniiiiiiiiiiik!!!
Jaja, lite uppdatering kommer ni kanske att få era små katter.
Ohohoh!! Kom på en faktiskt riktigt kul sak!! När vi är på stättared så kommer vi att ha en spökrunda! Jag är ju Bara van vid att skrämmas, inte att bli skrämd så detta kommer att bli väldigt roligt!
Sov gott nu alla fräsiga katter, så att om du är en Ofräsig katt så hälsar jag inte sov gott! ;-)
Bild på mig när jag sover, Här ligger jag:Ralle och (cleo) utverdering

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 22:00 /
0 kommentarer

Jag red endast Ralle idag, i ridhuset. Och som sagt red Antonia Cleo. Åter till Ralle. Han var fin idag! Jag red lixom "som vanligt" så nu kan man väl säga att han är helt igång! Om man bortser från hoppningen då. Jag vet inte riktigt när jag ska hoppa på honom första gången. Ser i vilket fall verkligen fram emot det!
Här får ni en utvärdering av självaste Antonia om cleo (!!) :
Cleo var lite spänd i galoppen, men efter ett tag när hon fått galoppera i en lite större galopp började hon slappna av lite. Det är viktigt med Cleo att man har en ärlig bjudning i handen (dvs att man måste ha ett sug i handen, något att hålla i) om man inte har något "sug" alls så går hästen inte ärligt på tygeln. Det hon behöver träna på är att få en starkare galopp med mer fjong! Baaaaaa shalalaaaaa piff !!

/ Anton och AxelPotter trippar på bandet!

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 20:04 /
0 kommentarerImorgon ska jag, inklusive hela skolan....

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 15:20 /
0 kommentarer

Åka till stättared… vi kommer att bo i någon jädra hage och TÄLTA!!? Och dessutom är ju inte vädret på våran sida precis, regn hela dagarna, visst låter det frestande? -.- några frivilliga som vill ta min plats? Nä juste. Oj vad negativ jag var nu! Detta måste ändras på! Det här kommer ju bli jätte kul! (bara godispåsen får följa med! ;-)Heyyyyy

axelinaackie.blogg.se / 22 Augusti, 2012 - 11:38 /
0 kommentarer

Regnet det bara öser neeeeer! (läs det som en sång)
Nu har jag rast, har just käkat min medtagna lunch. En macka. Jaha... Vad finns det mer att säga? Ingenting, eller jo! Jag har glömt gympa kläder!! Känner att det här inlägget blev ganska meningslöst, men bättre än inget alls!Ralle, Potter och Cleo - utverdering

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 22:21 /
1 kommentarer

Jag skrittade bara ut på Potter barbacka. Vi var ute i ca 30 min och han var jätte snäll, lite glad fårstårs så några luftsprång blev det allt. Vi plockade även björnbär när vi var ute och Potter tyckte att det var smaskens! (y) ;-)
Cleo fick hoppa lite idag. Senast jag hoppade på henne var ju på SM. Så det var ett tag sedan nu = över pigg … hon kastade sig lite över hindrerna som hon för övrigt alltid gör bär man hoppar hemma. Antonia ska rida henne alla dagar nu innan tävlingen, hon är så vimsig! Men min lilla prinsessa är bäst ändå! (näst efter tha kiiing mister Potter då) ;-)
Ralle var jätte snäll idag! Det brukar ju vara galoppfattningar som är hans svåra länk. Men jag tror att jag gjorde 5 galoppfattningar i ena varvet och 3 i andra, utan att han bockade! Duktig toker! ;-)
Godnatt kära läsare, imorgon ska ni få veta vad min skola har hittat på att göra tors-fre. Men jag kan avslöja redan nu att jag ser INTE fram imot det....! :pHoppning på en överladdad Cleo

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 20:43 / videor
0 kommentarerÄr och plockar björnbär, fett gott!

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 20:02 /
0 kommentarerSkrittar av Wendy...

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 19:10 /
0 kommentarer

Och hon var jätte duktig idag!!! Jag hoppade en liten bana på 6 språng och det fixade hon galant! Dock hoppar jag ju inte högre än 70 cm, men såhär i början är det lagom för den lilla ponnyn hon är. ;-) nu kommer Ralle serverad, uppdaterar sen!(Y)

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 14:44 /
0 kommentarer

Har haft en as CHILL dag! Den ena av våra lärare berömmer våran klass hela tiden! Säger att vi sköter oss exemplariskt och är den bästa klassen. Hihi! Nu har jag iallafall slutat och är jävulskt hungrig. Och när hungern går över styr så blir jag sur. Så se upp!! xdxd sitter i bilden påväg hem, så när jag kommer hem så står det följande på mitt schema: Äta en macka, rida ut på Potter, paddocken på Ralle, Cleo och Wendy .Frågor om WENDY!

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 11:27 /
3 kommentarer

Jag har fått lite frågor på Wendy (ponnyn som jag rider) och då kan jag ju berätta hur läget ligger till. Pappa köpte Wendy för att hon skulle gå med på ridlägrerna. Men hon var för svår, väldigt pigg och smet förbi hindrena med ridläger barnen. Så jag ska rida henne lite nu ( hon är jätte snäll med mig) och så ska hon säljas. :-) Jag tränar varje dag med att hon inte ska tveka på hinder, och det går bättre och bättre för varje dag! :-)))
(osammanhängande bild)Glass på rasten, inga dumma grejor!

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2012 - 11:14 /
0 kommentarerJAG VAAAAAAAAANNNNNNN'!!!!!!

axelinaackie.blogg.se / 20 Augusti, 2012 - 22:47 /
1 kommentarer

JAG VANN ETT IPHONE SKAL HOS LINNOLSSON.SE

ÄR I CHOCK.....Ååååhh

axelinaackie.blogg.se / 20 Augusti, 2012 - 22:44 /
0 kommentarer

Får så dåligt samvete när jag inte har bloggat, men det har lixom varit full rulle hela dagen! Först så gick jag ju i skolan, 9.00 - 13.00 CHILL! Vi åt typ bara bullar och körde en lek, seriös skola var det jaoo! Och vårat schema är AWESOME! Eller aah, ganska bra, det där med awesome var väl kanske att ta i....;-) vi har sovmorgon både måndag och fredag. På måndagar börjar vi 9.00 och på fredagar börjar vi 9.30 (!!) och övriga dagar börjar vi halv 9. Sedan har vi även bytt lärare i SO. Vi bytte nämligen till min favorit lärare ! Och varför hon är min favorit lärare är för att hon är snäll och skämtar hela tiden! Min typ detdär altså!
Efter skolan så åkte jag direkt hem och red följande: Cleo, Ralle och Wendy (Antonia red Pottan) och alla ponnysarna gick bra! Men nu måste jag sova! Godnatt :-)Avslutar dagen med en kopp te!

axelinaackie.blogg.se / 20 Augusti, 2012 - 21:41 /
0 kommentarerUppe på 3 dje hästen!

axelinaackie.blogg.se / 20 Augusti, 2012 - 16:42 /
4 kommentarer

Wendy, en ponny som jag rider åt försäljning. :)Dagens outfit

axelinaackie.blogg.se / 20 Augusti, 2012 - 08:37 /
0 kommentarer

Örhängen- raglady

Blus - Rabén saloner

Slitna jeans - ginatricot

Vita converseSitter och...

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 21:11 /
1 kommentarer

... Tröstäter kakor nu. För att skolan börjar imorgon. Men den ENDA bra saken är att min gamla barndoms vän (HAHAHAHA) Clara ska börja i min klass! Och observera att det är det ENDA bra!
Jag har bestämt precis vad jag ska ha på mig imorgon, så dagens outfit kommer ni att få på morgonen!
Ni får en liten bild på mina Ballerinakakor;Ute på sjön!

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 18:01 /
1 kommentarer

Följde med Felicia ut till hennes mammas kompis hus. Dem har en egen brygga + trampbåt. Här kommer lite bilder:Redan uppe på häst nr 2

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 14:40 /
0 kommentarer

Jag red precis Ralle och han skötte sig pillimariskt bra! Jag galopperade 2 stora varv i den stoooora paddocken. (för er som inte vet det så är jag och hästarna hos pappa nu) ;-)
Och när jag hade ridit klart på honom så lade jag på sadeln direkt från Ralles rygg till Cleos. EFFEKTIVITET VAR ORDET JAOOO!verkligen värt att se & att tänka på.....

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 14:29 / Allmänt
1 kommentarer

 


vad kommer ni att få för slags datorer i skolan?

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 10:49 / Allmänt
7 kommentarer

Jag har en liten fråga till er, och svaret skulle vara väldigt intressant att veta. Vad kommer ni att få för dator när ni börjar skolan? Kommer ni att få varsin, isf vilket märke? eller får ni kanske ipads? Kommentera gärna OM ni får en dator/ipad. Och även vilken skola du går på och vilket märke på datorn! 
 
Vi kommer iallafall att få MAC BOOKS! <3 Och jag är väldigt glad över det! Jag känner på mig att han kommer bli min näst bästa vän! (eftersom att min iphone är min bästa vän)
 

131583-mbair_large.jpg

 vill bara göra er lite nyfikna!

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 10:32 / Allmänt
2 kommentarer

Snart så kommer det att komma en ny sak på bloggen, en sak som kommer vara lite nyare. Och jag tror att det kommer att publiceras under veckan som kommer! :) Kan ni gissa vad det är?  ;-))) Lite nyfikna blev ni väl ändå? ;)
 

eliiiit


tjenis!

axelinaackie.blogg.se / 19 Augusti, 2012 - 09:52 / Allmänt
0 kommentarer

Igår så åt jag min absoluta favorit mat! Till varmrätt så åt jag oxfile med potatis i ugn, samt bearniese sås och stekta morötter med socker! Och DET måste ni verkligen prova (dem stekta moröttern altså) Man tar kanske 5-6 morötter. Sedan hyvlar man dem med en osthyvel till tunna tunna skivor. Sedan lägger man dem i stekpannan tilsammans med brunt socker och steker tills morötterna är mjuka. (ta mycket socker) !! 
Sedan till efterrätt åt jag benn&jerry glass, half baked! min favvorit! :-) 
 
Idag då.... SISTA dagen på sommarlovet..... :( :( Sedan imorgon tillbaka till fängelset. Det är så mycket ord jag vill skriva om skolan, men dem håller jag för mig själv med tanke på att det inte är några bra ord....! 
jaja, idag så ska jag iallafall trimma på Cleo i padocken. Även Ralle. Fast jag kan ju inte direkt kalla det för att trimma när jag rider på Ralle. Han är ingen dressyrponny om man säger så.... ;)
Och Potter tänkte jag rida ut på med Felicia. HÖR DU DET FELLE? ;)
 
nu ska jag återgå till mitt sörjande om att skolan börjar imorgon, vi hörs!
 


Kanske inte har världens naturbegåvning…

axelinaackie.blogg.se / 18 Augusti, 2012 - 21:20 / videor
0 kommentarer

ProoooooNytt iPhone skal!

axelinaackie.blogg.se / 18 Augusti, 2012 - 17:19 /
1 kommentarer

Detta ska bli mitt finskal!What à good horse!

axelinaackie.blogg.se / 18 Augusti, 2012 - 11:03 /
0 kommentarer

Denna hästen var det som Anton provade! Klagar inte på bakbenstekniken… ;-)Shiiit

axelinaackie.blogg.se / 18 Augusti, 2012 - 08:11 /
0 kommentarer

Jag kommer aldrig att palla o gå upp kl 7 sedan när skolan börjar. Idag blev jag väckt kl 8 och jag kunde seriöst inte ens öppna ögonen! :oo.
Men godmorgon förresten! Idag ska vi åka och kolla på en stor häst till Antonia! Så det får bli att jag rider och fixar i stallet när vi kommer hem eftersom att vi åker kl 9. Jag ligger även här i min säng och funderar på om hästarna ska få gå ut eller inte med tanke på att det regnar… fast å andra sidan så gillar ju faktiskt hästar regn mer än när det är sol...!
Nu måste jag masa mig upp och äta frukost , det godaste målet på hela dagen! ;)
Mitt favoritbröd, det är choklad i!!!Soft

axelinaackie.blogg.se / 17 Augusti, 2012 - 20:48 /
1 kommentarer

Jag kom inte på någon rubrik och jag ville inte ha typ: hej. Något lite mera spicat kännde jag för, och då blev det soft. Ett otroligt fräsigt ord. Not...
Idag var jag på kungsmässan och fikade på espresso house och köpte: 2 pennor, en almanacka, ett sudd och ett limstift. Sammanfatts vis, lite stuff till skolan.
Och hör på nu alla kycklingar och nyckelpigor! Jag red på Ralle idag! Galopperade 2 hela varv. ;-) han var toppen snäll. Även snäll i stallet efter det att jag hade ridit! Han var jätte lugn! :* :-)
Potter fick sig en vilodag och Cleo red jag i paddocken. Hon var lika underbar som vanligt, lilla älsklings Cleo! :-D
Nu ska jag äta home-dun pizza. Bild kommer! :-)@ espresso house

axelinaackie.blogg.se / 17 Augusti, 2012 - 16:35 /
1 kommentarerGomorgon!

axelinaackie.blogg.se / 17 Augusti, 2012 - 12:30 /
0 kommentarer

Igår, eller rättare sagt idag så var jag uppe till halv 3 = bajstrött imorse.... Haha, men men...! Jag har för en stund sen släppt ut the horses, dem var mer än glada över att få komma ut i stooor gräshage idag! =D Och nu återstår bara det tråkiga, mocka 4 boxar... C yaaa när jag har gjort klart det, det kan nämligen ta ett år eller 2.... ;-)
Ni får en bild på Barry:Tjocka typ....

axelinaackie.blogg.se / 17 Augusti, 2012 - 12:25 /
0 kommentarerSåååååå fint!!! <3

axelinaackie.blogg.se / 16 Augusti, 2012 - 20:27 /
3 kommentarer

Vad tycker du?Tudeluuuu

axelinaackie.blogg.se / 16 Augusti, 2012 - 19:59 /
0 kommentarer

Heyyy, nu är jag påväg och ska äntligen hämta ut mitt RG schabrak! Bild kommer sen! :-) sedan kommer Barry & Alex hit, det ska tydligen bli filmkväll! Här får ni en bild på dem:Kolla vad jag hittade på marken!

axelinaackie.blogg.se / 16 Augusti, 2012 - 17:41 /
0 kommentarer

Död huggorm, euuuwww!Nu ska Antonia rida Potter!

axelinaackie.blogg.se / 16 Augusti, 2012 - 12:16 /
5 kommentarer

Tycker ni att hon ser stor ut? :-)Arg på en viss....

axelinaackie.blogg.se / 16 Augusti, 2012 - 09:08 /
0 kommentarer

Är väldigt arg på en viss fluga som har dampat sönder på mig hela natten....! Men desto bättre så drömde jag en jätte bra dröm! Eller bra och bra, rolig var den iallafall! ;-)
Nu så måste jag masa mig upp ur sängen, släppa ut hästarna och sedan äta frukost! Se yaa!Postis Pär, nynnar glatt, när han kör till byn med sin katt!

axelinaackie.blogg.se / 15 Augusti, 2012 - 19:42 /
0 kommentarer

Hejhej!
Nu så sitter jag i paddocken och kollar på när mamma longerar Ralle. Det går finfint! (iallafall i vänster varv....)
Nu har Felicia åkt hem efter att ha varit här i 3 roliga dagar! vi har till mesta dels hoppat hela dagarna, haha! Men det har ju lönat sig i och med att vi har slagit höjdrekord! :-)
Förut när jag red Cleo i paddocken så var hon jätte fin! Jag började med att skritta ut en liten sväng med Felicia, sedan trav direkt i paddocken, då var hon kanske lite spänd, men väldigt bra för att vara Cleo, sedan galopperade jag ganska så direkt, och hon var p*e*r*f*e*k*t i galoppen! <3
Nu ska jag gå och äta hemmagjorda hamburgare! Mums, vi höres! :-DRalle, longering

axelinaackie.blogg.se / 15 Augusti, 2012 - 19:29 /
0 kommentarerJag hoppar!

axelinaackie.blogg.se / 15 Augusti, 2012 - 15:38 / videor
1 kommentarer

Gillar ni när jag lägger upp filmer? :-)Förlåt...

axelinaackie.blogg.se / 15 Augusti, 2012 - 15:01 /
2 kommentarer

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det kommer att bli bättre sen när Felicia har åkt hem!
Men ni kan ändå få en liten bild!Har ni...

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 23:58 /
0 kommentarer

.... Någongång varit jätte sugen på godis, så går ni och köper en påse. Och sedan när man har ätit typ 6-7 bitar så märker man hur ÄCKLIGT godis är. Sedan dagen efter så är man jätte sugen igen... @@@
Så kom ihåg, godis är INTE gott. Detta inlägget ska jag nog gå in och läsa, typ imorrn när godis kommer att vara jätte gott igen! ;-)
Frukt är mycket godare, men Isf ska det vara Mango av bästa klass!
Detta åt jag förut idag, så mycket godare! :)Överlyckliga.......!!!

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 18:18 /
1 kommentarer

120, wooowJAG OCH FELICIA KLARADE 120!!!!!!!

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 18:17 /
1 kommentarerHej!

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 14:53 /
0 kommentarer

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar. Som ni har sett så är det mest bilduppdatering, men jag ska försöka fixa en rolig film lite senare! :-)@ espresso house

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 11:20 /
0 kommentarerMorgonutsläpp, ganska dramatiskt!

axelinaackie.blogg.se / 14 Augusti, 2012 - 11:09 / videor
1 kommentarerKollar på film med Felicia....

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 22:17 /
0 kommentarer

.... Efter att ha varit ute och skrattat så att jag fick ont i magen...!! ;-)

Kollar på världens bästa film, Bambi 2! xdxd :)Nu har jag och Felicia bakat macarones!

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 22:14 /
0 kommentarer

Inte så snygga, men goda är dem!!Uteritt med Felle!

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 16:59 /
0 kommentarerNu har Felicia kommit!

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 14:02 /
0 kommentarer

Och hon verkar tro att hon ska stanna i 3 ÅR, inte 3 dagar..... ;-)Är det bara jag eller finns det fler som ÄLSKAR när det står såhär? ;-)

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 12:58 /
0 kommentarerÄlsklings - outfiten!

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 12:52 /
0 kommentarer

Rosa strumpor

Animo gripping system ridbyxor

Gant tröja

<3<33Cleo, du är ju hopplös!

axelinaackie.blogg.se / 13 Augusti, 2012 - 12:39 /
1 kommentarer

Jag märker på Cleo att hon älskar gräs, för att när man leder henne och så, så drar hon ofta till gräset. Så idag så tänkte jag vara lite snäll och låta henne gå i en gräshage. Hon gick där i typ en timme ungefär, sedan när jag kom och skulle fylla vatten så såg hon jätte lugn ut, hon gick fram och drack lite. Jag tänkte då; himlands vad bra det här går! Hon är ju jätte lugn och fin! Så jag gick helt enkelt där ifrån. Sedan när jag hade gått ungefär halvvägs så hörde jag något som gick bakom mig. Jag vände mig om och ni kan säkerligen gissa vem det var som hade hoppat över staketet..... Och detta är inte första gången, utan hon hoppar faktiskt ALLTID över staketet! Det visar ju en god hoppvillja iallafall! ;-) så nu går hon i hagen med trä-staket, känns lugnast så! ;-)Hej allihop!

axelinaackie.blogg.se / 12 Augusti, 2012 - 21:36 /
0 kommentarer

Jag kan berätta lite om ridpassen!
Jag red bara Potter och Cleo idag, båda i paddocken. Först Cleo och hon var JÄTTE fin! Avslappnad och inte stark alls! Och jag har även märkt att hon går mycket bättre utomhus då det är lite större ytor. Det är oftast inomhus dom hon blir stark och jobbig. Det är nog för att hon känner sig inträngd. Hon tar ganska mycket plats, typ..! Så stora ytor var det! ;-)
Sedan Potter. Red inte så länge, men har var iaf väldigt fin han också. Han vågade till och med gå ett varv i HELA paddocken (han brukar bara vilja vara på halva) konstig heezt! ;-) Nu ska jag äta crème brule, ha D!!Tickiticktick

axelinaackie.blogg.se / 12 Augusti, 2012 - 15:36 /
0 kommentarer

Ikväll så åker alla mina ponnysar till mamma och så kommer även Felicia med sin ponny. Det kommer att bli as kul! Vi ska rida ut, åka till kungsmässan, ha rykttävling osv! :-)Schema ~ Potter

axelinaackie.blogg.se / 12 Augusti, 2012 - 12:50 /
2 kommentarerResultat och prestation, är det samma sak?

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 21:21 /
3 kommentarer

Svar: NEJ!
Ibland så tror jag att folk fokuserar alldeles för mycket på resultatet på tävlingar och alldeles för lite på prestationen. Det jag menar är att tex i Årsta med cleo så fick jag ett stopp på fredagen = 5 fel i omhoppningen. Medans jag på söndagen var dubbelnolla. Men Min prestation var bättre på fredagen även om resultatet var sämre. Så jag tycker inte att man ska kolla allt för mycket på resulatet, utan fokusera på sin och hästens insats istället, om ni gjorde en bra runda tillsammans och INTE tänka på vad det står för fel i resultatlistan på equipe. Jag kan ge ett till exempel när jag tävlade 110 på Potter (när han gick som C-ponny) och då fick jag 12 fel. Det är ju absolut inget bra resultat, men våran prestation var bra.
Det kan ju också vara så att man gör en hel-kass runda och inte alls är nöjd med sin prestation, men på nåt jädra vänster så lyckas man att vinna ändå. Och det är gånger som dom då det inte är lika kul att vinna.
Eller vad tycker ni? Tycker ni att det är roligare att man presterar bra, men kanske får fel och inte får med sig någon rosett hem, men gjorde en sjukt bra runda. Eller tycker ni att det är roligare att få med sig en rosett hem, men prestationen var inte lika bra? :-)~ Potter ~ och bajsätarn....

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 17:41 /
0 kommentarerNu, äta och sedan en uteritt med Potter!

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 16:44 /
0 kommentarer

Kännde att ni ville se en bild på min saft!Tjena tjabba!

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 14:09 /
0 kommentarer

Nu så har jag precis ridit ut med Cleo. Pappa, Linda och Alwin följde med och det blev mest skritt. Sedan när vi kom tillbaka (var borta i ca en timme) så travade jag lite i paddocken och hon var väldigt avslappnad och lugn. Bra!

Och vet ni vad jag har gjort? Jag har nämligen sålt mitt XL sadelskåp, det gamla. Nu när vi har det nya stora vita skåpet så behövdes ju inte det andra. Så nu är jag 1000 kr rikare! Fast igentligen sålde vi det för 2000 men Antonia fick hälften. :-)Jag är med och tävlar om ett skal :-)

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 00:07 /
0 kommentarer

Jag läser www.linnolsson.se för att Linn inspirerar mig på sättet hon skriver. Hon verkar vara en väldigt klok person som tänker på alla i sin omgivning. Hon står upp för vad hon tycker och har fått kämpa för sina framgångar själv och inte glidit med på någon annans bananskal och fått massor av läsare. Det är även jätte roligt att följa Linn och chagalls utveckling tillsammans! Så gå in och läs, en väldigt bra blogg! :-)

/axelinaOmg, jag har åkt atmosfear!!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2012 - 21:48 /
1 kommentarer

+ att jag vann på Marabou!Jag har åkt KANONEN!!!!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2012 - 20:20 /
0 kommentarerMot Liseberg!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2012 - 18:24 /
0 kommentarerHahahahaha!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2012 - 15:27 /
0 kommentarer

Jag lät just som en får/katt! Och efter det så fick jag världens skrattanfall. Lägg gärna d i eran carebox! (y)
Nu så har jag ridit klart alla 3 kusar. Samtliga gick som tåget. Okeyy, jag kan väl berätta lite mera in i detalj!
Ralle var bra, och jag galopperade till och med ! *applåder* sedan red jag på Prutter, han var jätte, mega, super fin! :-D cleo var mindre bra.... Så vi går inte in på detaljer. Men jag kan berätta att problemet var att hon blev stark och inte lyssnade när jag drog i tyglarna. :)
Jaja, nu måste jag hitta något att skratta åt då jag är på skratthumör! ;-D

Potter = partymyra Spotty = megaskalbaggegräs = springer för livet!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2012 - 09:32 / Allmänt
1 kommentarer

Har läst era kommentarer nu ifrån förra inlägget och ser att alla era hästar går ju ute på gräs dygnet runt...! :) Det känns som jag jag isf har överkänsliga hästar/insäktsbon i hagen, för att så fort dem fårt gå ut på gräs så står dem och äter i en timme typ. Sedan springer dom som om livet sattes på spel... så då måste jag ta in dem. haha xd
 
vad händer idag då?

Jag ska nu gå ut och rida. Alla 3 ska få ett pass i ridhuset! Och SPORRAR är det som gäller på Ralle idag. Shiiit vad seg han var igår! som värsta snigeln ju! :_:;:,* <--- detdär skulle föreställa en snigel..... ;)
Cleo och Potter, bara normalt i typ 25-30 min.
 
Sedan ikväll/eftermidddag ska jag till Liseberg! jaja. nu måste jag gå ut!
 


Njuter

axelinaackie.blogg.se / 09 Augusti, 2012 - 19:19 /
4 kommentarer

Sitter i kvällssolen och äter geisha och dricker cola.
Jag red precis Potter in the paddock, gick galant! Övade på att ha kontroll även i ett lite högre tempo. :-)
Jag skrittade även en power Walk på cleo i ca 1h. Jag skrittar bara nu på henne för att hon har fått utslag på benen för att det är så mycket protein i höet. Det ser typ ut som stora brems bett fast över hela benen. Bakbenen var även svullna igår, men i dag så var det bättre. :)

Sedan har jag en liten fråga till er läsare: går era hästar på bete hela dagarna, och Isf, rids dem och så även då? :-)Uteritt med cleo på världens mysigaste väg!

axelinaackie.blogg.se / 09 Augusti, 2012 - 14:30 /
0 kommentarerSkrittar av ralle!

axelinaackie.blogg.se / 09 Augusti, 2012 - 11:42 /
1 kommentarer

Men han fattar inte att han inte får stanna och äta gräs....!Tjena tjena sidbena!

axelinaackie.blogg.se / 09 Augusti, 2012 - 10:28 /
0 kommentarer

Jag vet att det heter mittbena, men eftersom att jag vaknade 10 idag (vilket är fårhållandevis tidigt för mig) så tänkte jag festa till det lite! Kuuuul! -.- ;-)

Nu ska jag först och främst försöka ta mig upp ur sängen, sedan när jag har lyckats med det så ska jag gå ner och äta frukost, blir nog en rostad macka och ett glas obóy. Sedan så KANSKE jag kommer att hinna Rida på Ralle innan kl 12, för att då är det lunch, men jag får se....Godnatt hälsar jag och älsklingslurarna!

axelinaackie.blogg.se / 08 Augusti, 2012 - 23:03 /
0 kommentarerGoooo dag!

axelinaackie.blogg.se / 08 Augusti, 2012 - 20:57 /
0 kommentarer

Föst så var ju jag och Felicia på kungsmässan, jag köpte hörlurar med swarovski fjärilar på och ett par slitna jeans. Sjukt nöjd med mina awesome köp! Vi fikade även på espresso house, jag åt en scones och drack en chai latte. Mums! Sedan så köpte vi varsin hallonad också! :-)
Sedan åkte vi till stallet. Jag och Felicia började med att rida ut en mysig runda. Mest skritt och trav och jag hade cleo. Sedan så Red jag på Ralle i ridhuset. Han var duktig och snäll! Gick faktiskt på tygeln några steg imellan åt. Och det är inte likt en ponny från Irland! ;-)
Nu ska vi titta på Trassel, världens bästa Disney film! Se yaaa!

(failad bild på byxorna)Kungsmässan med Felicia!

axelinaackie.blogg.se / 08 Augusti, 2012 - 11:33 /
0 kommentarer

Blir nog inte så mycket uppdatering, för att jag har bara 4 % kvar, paniiiiiik!Svar på frågestunden!

axelinaackie.blogg.se / 08 Augusti, 2012 - 09:47 / videor
2 kommentarerFilm på mig och Cleo L.A

axelinaackie.blogg.se / 07 Augusti, 2012 - 22:41 /
1 kommentarer

Klicka på denna länken: http://ridsport.qrodo.tv/index/30?eventid=2284 och spola fram till 39.00 så får ni se film på mig och Cleo i söndags!New in till Potter!

axelinaackie.blogg.se / 07 Augusti, 2012 - 15:58 /
1 kommentarerNär man inte tror att det kan regna mer, så kommer det 963568942 gånger så mycket mer!

axelinaackie.blogg.se / 07 Augusti, 2012 - 14:15 /
0 kommentarerHejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

axelinaackie.blogg.se / 07 Augusti, 2012 - 12:26 /
0 kommentarer

För er som har missat det, hej!! Idag så ska jag först longera Ralle, sedan sitta upp fast bara i skritt och trav. :-) det ska bli jätte kul faktiskt! Sedan så ska jag skritt/trava i ca 20 min på både Cleo och Potter. Så jag uppdaterar under the dag!Världens VACKRASTE ponny...<3

axelinaackie.blogg.se / 06 Augusti, 2012 - 21:46 /
2 kommentarerVisst är dem lika?

axelinaackie.blogg.se / 06 Augusti, 2012 - 21:42 /
4 kommentarer

Tycker du att Potter och Flying dragon är lika? Potter är nämligen bowser (som han kallas) farbror! Så dem är lite släckt! Jag tycker i alla fall att dem är jätte lika, men vad tycker du? :-)SimmarN

axelinaackie.blogg.se / 06 Augusti, 2012 - 18:00 / videor
1 kommentarerÄter jordgubbar och glass samtidigt som jag tittar på Eva och adam

axelinaackie.blogg.se / 06 Augusti, 2012 - 15:34 /
1 kommentarer1 2 3 4 jag är en party myra 5 6 7 8 jag är en party råtta

axelinaackie.blogg.se / 06 Augusti, 2012 - 12:37 / Allmänt
0 kommentarer

Tjenis!
Nu är jag hemma efter en jätte rolig helg på Årsta runsten. Jag kan ju berätta att jag tyckte att dem hade arrangerat tävlingen på bästa sätt. Alla funktionärer var trevliga vilket dem INTE brukar vara i vanliga fall. Samt underlaget var också bra. Ryttarfesten tyckte jag också var bra. Maten var faktikst god för en gångs skull! ;)) 
 
Idag så är det en chill dag. Jag sitter nu och väntar på att OS ska börja, det börjar kl 3, så missa inte de!! Det rimmade, hörde ni det? haha... Vi ska även äta jordgubbar och glass samtidigt som vi kollar på OS. Och jag kommer att lägga ut en bild på min portion, men mest för att läska er. haha, nää nu är jag elak!! ;-)
 


Godistajm!!

axelinaackie.blogg.se / 05 Augusti, 2012 - 19:51 /
0 kommentarerDuktig Potter!

axelinaackie.blogg.se / 05 Augusti, 2012 - 16:26 /
2 kommentarer

Idag hoppade jag som sagt B-finalen i SM. Det var en A.0. Och hinderhöjden, MSV B. Jag kom lite för snabbt mot ett räcke, så jag fick ett litet pet. Annars är jag faktiskt jätte nöjd! Han räddade mig i kombinationerna väldigt bra! :-) <3 Nu sitter jag för övrigt i bilen påväg hem. Har världens bästa låt i lurarna, balada! Stort Grattis till Maja feuk som vann finalen! Även Ella Björklund som kom 2a och Ebba Larsson som blev 3a! :-)Dubbelnolla och sjätte placerad med Cleo i L.A ! :-D

axelinaackie.blogg.se / 05 Augusti, 2012 - 11:47 /
1 kommentarerVill bara tillägga en liten sak....

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 23:53 /
0 kommentarer

Statistiken sviker mig aldrig när jag kollar, men det jag framförallt ville säga var TACK till alla era snälla kommentarer! Jag blir jätte glad när ni kommenterar lixom peppande saker till mig. Ännu en gång, ett stort TACK till ER! :-) <3Hej mitt i natten!!

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 23:47 /
1 kommentarer

Tudeluuu! Har precis anlänt i lastbilen efter att ha varit på en kanonkul ryttarfest! Vi käkade först as god mat + efterrätt, sen så körde vi en sångtävling och vårat bord vann!! Sen så körde vi höjdhoppning. Och hemma så kan jag ju hoppa hur högt som helst, men jag blev för nervös eftersom att den som vann fick 1000 kr!!!!!! Så jag rev på näst sista höjden.... Kasst av mig måste jag säga! Jaja, det är ju en dag imorgon också, så nu måste jag sova, Godnatt! :-)@ ryttarmiddagen...!

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 21:11 /
0 kommentarer

Snygga Felicia på bild jaoo!Ute på powerwalk!

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 19:40 /
0 kommentarerHelvettes dag

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 17:24 /
5 kommentarer

Jag sammanfattar mig kort.. Med cleo så glömde jag banan och var okoncentrerad, och Potter vägrade att hoppa vattengrav. Bad boy! Det får bli consulation imorgon med båda bajskorvarna. Jag hörde en pappa till någon som sa igår: det är väldigt många drömmar som kommer att bli krossade i helgen, det hade han fullständigt rätt i!Bilder från igår!

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2012 - 17:20 /
3 kommentarerBilder från prisutdelningen idag...

axelinaackie.blogg.se / 03 Augusti, 2012 - 22:08 /
3 kommentarer

Malin Baryard och pether markne!Ute o betar Cleo!

axelinaackie.blogg.se / 03 Augusti, 2012 - 20:14 /
0 kommentarerNolla och 3dje placerad i stilen, I <3 u Potter!!

axelinaackie.blogg.se / 03 Augusti, 2012 - 18:34 /
1 kommentarerCleo tar en powernap!

axelinaackie.blogg.se / 03 Augusti, 2012 - 17:14 /
0 kommentarerGoddag!!

axelinaackie.blogg.se / 03 Augusti, 2012 - 11:46 /
4 kommentarer

Imorse klev jag och Antonia upp kl 7 och gick och fodrade, samt mockade och fyllde vatten! Cleos klass var imorse så det var bara att äta frukost i lastbilen och sedan göra iordning henne. Det var en bed A.0.A.0. Och jag var nolla i grunden och ett stopp på näst sista i omhoppningen. Jag höll i henne ända in i hindret och både jag och hon var nog lite trötta tror jag! ;-) hon hoppade så himla fantastiskt och fint!!!! Men trots stoppet så fick jag en 13 onde placering! :-) det var 55 starter vilket förklarar varför det var så många placerade! Men jag tycker att Cleo skötte sig exemplariskt och nu är det bara att ladda om inför kval 1 med Potter i SM! :-)(y)

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 22:47 /
1 kommentarer

Nu har jag packat upp allt så vackert och hängt upp det utanför boxarna. Även ridit cleo och samt gått en promenad med Potter. Cleo var fin fast lite spänd, men det är smällen man får ta när man är på ett nytt ställe med henne! ;-) Potter var överladdad och på ett väldigt gott humör, han gick lika fort som en panter i sina bästa dar! Har precis ätit middag nu i lastbilen, pesto-pasta och det var väldigt gott eftersom att jag hade varit bajs-hungrig i Xantal timmar....! ;-);-) SM-klassen !@ Årsta runsten

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 22:29 /
0 kommentarerFramme typ.....!!!

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 19:09 /
0 kommentarerBästa vännerna lastade nu....!

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 11:55 /
1 kommentarerMot Årsta! Älsklingspotter!

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 11:07 /
0 kommentarerJaha Potter, jag hade visserligen inte räknat med något annat men.....

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2012 - 07:53 /
0 kommentarerVill bara avsluta denna dag med lite skoj..

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 23:03 /
0 kommentarerSötnöt, taggad för tävling!

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 21:08 /
1 kommentarerJust hämtat upp tjockisen från betet! ;-)

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 19:29 /
0 kommentarerPotter myser, nybadad i sitt nya täcke!

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 17:55 /
0 kommentarerS T O L T

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 09:26 /
3 kommentarer

Idag klev jag upp 20 i 8!!! Är otroligt stolt över mig själv! Igår kväll så filmade jag svaren på frågestunden, så jag ska försöka fixa så att den videon kommer ut under dagen! Eftersom att jag gick upp så tidigt idag så har jag även hunnit göra mer än vad jag brukar. Så nu har jag: mockat 3 boxar, ätit frukost, sopat och sist men inte minst så har jag ridit på Potter. Så nu skrittar jag av på honom och väntar på att Antonia ska bli klar så att vi kan skritta ut smultron-vägen! :-)Min humor på hög nivå!

axelinaackie.blogg.se / 01 Augusti, 2012 - 09:20 /
0 kommentarer