Resultat och prestation, är det samma sak?

axelinaackie.blogg.se / 11 Augusti, 2012 - 21:21 /

Svar: NEJ!
Ibland så tror jag att folk fokuserar alldeles för mycket på resultatet på tävlingar och alldeles för lite på prestationen. Det jag menar är att tex i Årsta med cleo så fick jag ett stopp på fredagen = 5 fel i omhoppningen. Medans jag på söndagen var dubbelnolla. Men Min prestation var bättre på fredagen även om resultatet var sämre. Så jag tycker inte att man ska kolla allt för mycket på resulatet, utan fokusera på sin och hästens insats istället, om ni gjorde en bra runda tillsammans och INTE tänka på vad det står för fel i resultatlistan på equipe. Jag kan ge ett till exempel när jag tävlade 110 på Potter (när han gick som C-ponny) och då fick jag 12 fel. Det är ju absolut inget bra resultat, men våran prestation var bra.
Det kan ju också vara så att man gör en hel-kass runda och inte alls är nöjd med sin prestation, men på nåt jädra vänster så lyckas man att vinna ändå. Och det är gånger som dom då det inte är lika kul att vinna.
Eller vad tycker ni? Tycker ni att det är roligare att man presterar bra, men kanske får fel och inte får med sig någon rosett hem, men gjorde en sjukt bra runda. Eller tycker ni att det är roligare att få med sig en rosett hem, men prestationen var inte lika bra? :-)



Postat av: Anonym

Jag tycker att du tänker rätt! jag har tom. vägrat ut mej men ändå varit supernöjd för att min häst hoppade super och jag red bra:) du har en så fruktansvärt bra blogg;) + att du är så sööt!

2012-08-12 @ 16:10:57
Postat av: Tilda

Håller helt klart med dig! Jag tycker det är mycket roligare när man presenterar bra, och sedan spelar det ingen roll vilken plats man kom på :)

2012-08-12 @ 19:03:11
URL: http://tildazblogg.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilket bra inlägg ackie! Mer sånt här!!

2012-08-13 @ 21:54:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: