Clara lindgren gästbloggar! ;-)

axelinaackie.blogg.se / 28 December, 2012 - 13:57 / Allmänt

HAHAHAH!

Min första order är att ni ska kolla vad klockan är exakt! Sen är det bara att läsa och njuta av denna intressanta och lärorika texten om Axelina Olivia Margareta Petersson Häggström.

Hej alla små råttor här på Axelinas blogg. Jag är Clara Lindgren, Axelinas .... Jag brukar kalla Axelina för Ackie och ibland kan det hända att det slinker ut mig ett Fittelina. Tycker att det är ett passande namn till henne.

Jag känner ju Fittelina ganska bra eftersom vi har känt varann ett tag och så går vi ju i samma klass. Ni alla här kanske inte känner henne så bra så nu ska jag berätta lite för er.

Hon är en väldigt snål person om hon inte är på bra humör. Fjäsk kan man slänga i sopptunnan när man är med henne för det fungerar inte alls. Innerst inne är hon nog väldigt snäll och generös men det gäller att få ut det (jag har inte lyckats än och vi har kännt varann i 7år) Nej men nu ska vi inte vara elaka. Hon är faktiskt ganska snäll men man ska inte ta allt hon säger seriöst för ibland säger hon ganska elaka saker. Fast det gör vi väl alla nån gång.

Jag och Axelina har väldigt roligt tillsammans för vi har ungefär samma humor (jag har lite bättre bara MOHAHAH, glöm inte att det står Mohah och inte hahah) Jag har i alla fall kul med henne!! En gång på rasten satt jag och berättade historier om när jag ramlade ner i baja major sen så satt vi så ett tag. Nu tänkte jag skriva en berättelse om baja majorna för er men när ni läser det här så får ni inte läsa det som en lärare (högt och seriöst) utan mer lite flammsigt.

En gång när jag var på en baja maja så ramlade jag ner i allt bajs. Sen när jag skulle gå så blev det bajs spår efter mig. slut

Så här brukar det flesta rasterna i skolan vara, eller så ser vi på film men då brukar vi se på barbie, och ja den är faktiskt bra.

Sen måste jag bara ta upp att hon är rätt så speciell. För som ni säkert har läst på hennes blogg så ska hon ju till Egypten. Eller hon är där nu. Hon bor på ett 5 stjärnigt hotell i Egypten, som jag hoppas ni alla vet att det är varmt. 
Nu sitter hon säkert vid polen under en palm med massa snygga killar som masserar henne och hon har en kall god dricka i handen, vem mer än Ackie skulle inte vilja göra det nu?!?! När hon kommer hem kommer hon vara brun som en pepparkaka (tänkte skriva neger men det kanske inte är så smart)

Sen så finns det säkert någon där ute som sitter och tänker, vem fan är Clara?!
Nu ska jag berätta för dig flicka lilla, eller kanske en liten pojk. Ja i alla fall, jag är Axelinas flickvän. Nej nu skojade jag bara, jag är inte Axelinas flickvän, hon är ledig till dig! Puhh! Ja just, vem är jag? 
Jag är en tjej som heter Clara. Jag är 13år och går i samma skola som Axelina. Jag har 4 hästar som jag rider och tävlar. Jag brukar vara på ungefär samma tävlingar som Axelina. 
Det var lite om mig, jag är lite sammanfattat Axelinas friend. Coolt med lite engelskt inslag. 


Nu vad det så att jag satt till klockan 2 på natten och skrev det här, sen när jag skulle sova så låg jag och tänkte och då kom jag på att jag måste bäretta om Axelina när hon sover. Som ni alla säkert har sett så sov ju jag hos Axelina för ett ganska långt tag sen. Då väckte hon mig hela tiden med att t.ex hälla gröt på mig. Sen på morgonen så väckte jag Axelina för att vi skulle släppa ut HENNES hästar. Ja då var hon sur hela morgonen för att jag väckte henne. Bra morgon humör har hon ju inte. Hon sover alltid med kaninis också, en liten sliten kanin. förresten på tal om kanin, i skolan skrev jag ett tal till Ackie och O-T när dom ska gifta sig och ni kanske vill läsa det? Det får ni göra nu i alla fall:

Oj oj tiden den går fort. Idag är det redan den stora dagen då ni, Axelina och O-T blir ett äkta par. 
Sen 6 klass har ni drömt om att leva resten av era liv med varann, nu efter 3år har eran dröm äntligen gått i uppfyllelse.
Axelina vi har känt varann sen du var barn, när du sov med din kanin, så liten och fin. 
Stackars O-T kommer alltid behöva höra Axelinas tjat, om att han måste äta hennes äckliga mat. 
I morgon åker ni på ett flak, på bröllopsresa till Irak. 
Väl framme i Irak ska ni snorkla efter vilsna vrak. 
Hoppas ni får det varmt och gött, nu ska jag ta en bit kött med potatis till, kanske skulle jag slå mig en drill, och önska er lycka till!

Nu ska jag också som lite slut på detta långa inlägg berätta lite om Axelinas ponnysar.

Polo: Han är en fin liten prick. Jag kan inte säga så mycket om honom för jag har bara träffat honom en gång och vet ni vad, då red Ackie fel väg, tihihi!

Cleo: Hon är en fin hezt.

Potter: En sur hezt. Fast han är väldigt söt.

Ralle: Ja som man säger, man sparar det bästa till sist. Ralle kan man beskriva med ett ord och man får med allt om honom, B Ä S T!

Hoppas ni har haft en lärorik och rolig stund. Ni har, om ni har läst hela inlägget läst 1051 ord exakt! Och ni patetiska små barn där hemma behöver inte räkna för jag kan räkna!!

Det här var nog allt för mig men jag hoppas vi ses någon mer gång Axelinas kära läsare. Ni är ju för bra! Glöm inte kommentera för det vet jag att både jag och Ackie gillar!

// Clara Lindgren, Axelinas friend. Ta och läs min blogg också, hoppas ni gillar den för det är fullt tillåtet att stanna kvar och läsa den! claralindgren.blogg.se

Tack och hej!



Postat av: Wilma Glans

Hahahahahah, orkar inte. Du är bäääääst !! 😂😂😂😂😂😂

2012-12-28 @ 19:04:13
URL: http://wlmaglans.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: