Stigbyglar.......?

axelinaackie.blogg.se / 03 Juli, 2012 - 08:30 / Allmänt

Vilka stigbyglar är igentligen bra? ska dem vara säkra, snygga, sköna, ge bra fäste...? Det är nog lite individduellt, men det allra viktigaste för mig är att dem ska bara bekväma och säkra. Skräck-senariet är ju att man skulle fastna i stigbygeln och bli släpad efter hästen och sedan bli sparkad som grädde på moset... Jag tycker inte om när stigbyglarna är små ochinte böjbara. Då tappat jag bara stigbygeln hela tiden! 
Det ska vara SPRENGER!  eftersom att dem är så böjbara i sidorna så är dem både säkra och bekväma att rida i, när man trampar ner hälen så följer lixom stigbygeln med. 
 
 
Vilka stigbyglar har du, tycker du att det är viktigt att dem är bra eller struntar du i vilket? Vad är viktigast för dig när det gäller stigbyglar? Är det snyggheten, skönheten, säkerheten? 
skulle vart kul att veta! :-)
 


Postat av: Anonym

Jag har softup, freejump stigbyglar dels för att dom är både snygga och sköna och sen för att dom är så otroligt säkra;D

2012-07-03 @ 09:27:02
Postat av: Tilda

Säkerheten kommer alltid först för mig, funderar på och köpa sprenger stigbyglar, de verkar bekväma.
Men helst vill man ju ha dem som kostar 2000 som är säkerhets stigbyglar, as snygga! Men har ingen lust och betala 2000 för ett par stigbyglar... Då köper jag hellre något annat för de pengarna.
Men för de första så kommer säkerheten, sedan skönheten. Och sedan såklart snyggheten, snyggheten kan också vara viktig. Man kanske inte vill ha ett par fula stigbyglar xD
Som tur är så finns det ju så många olika stigbyglar som man kan välja mellan.

2012-07-03 @ 10:07:53
URL: http://tildazblogg.blogg.se
Postat av: Tua W

Jag har typ "vanliga" sprenger. Med böjbar sakimojj på sidorna ;) Dom e snygga och bra!

2012-07-03 @ 11:56:26
URL: http://tuawesterlund.wordpress.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: