Alla 3 ridna

axelinaackie.blogg.se / 24 Juni, 2012 - 19:44 / Allmänt

CLEO: Skrittade ut en tur i skogen på henne barbacka, hon fick en chill dag idag i detta härliga vädret.....
 
POTTER: Red lika ordentligt i ridhuset på honom som jag gjorde igår, Lät honom inte bli lång. Jag tränade på att han inte skulle ta upp huvudet i avsaktningarna. Det funkade bra! Han var bara lite småtjafsig i början, sedan blev det bättre. :-)
 
RALLE: Eftersom att det har ösregnat hela dagen så var ju paddocken givetvis blöt. Dår fick det bli ridhuset men eftersom att han inte får trava på böjt spår så travade jag bara på långsidorna. Det blev kanske inte så himla mycket trav, men eftersom att han och Potter går i stor hage tillsammans igen så kan han äntligen göra det han gillar bäst, gå runt. haha, det där lät kanske lite konstigt men när Ralle går i stor hage så går han runt hela tiden. Typ som att det kryper i benen på honom. (Det gör det säkert också....) ;-)
 
Nu håller vi på med att baka en tårta till pappa som fyller år imorgon! Det går sådär, hahaha! Känns som att den kommer bli ganska ful..... Men då är det tur att man inte äter med ögonen! (y)
 
btw så hade ni självklart fått en bild på tårtan, men eftersom att blogg.se appen fortförande inte fungerer så går det ju inte....... Bara att vänta och hoppas på att den börjar fungera igen.!!
 
 

Hoppas att den kommer att se ut såhär sen...... (bilden är tagen på en annan som vi bakade till Antonia) 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: