Jag får seriöst ADHD på blogg.se appen!

axelinaackie.blogg.se / 20 Juni, 2012 - 23:39 / Allmänt

NÄR KOMMER DEN ATT BÖRJA FUNGERA?? Nu sitter jag iaf vid datorn och skriver... jag tänkte berätta om min nästa competition!
 
Den är nästa helg i Ale-jennylund. Min FÖRSTA tävling på Cleo! Jag hoppar på fredagen en lokal L.B mest för att känna hur hon är och så. (Tävlingen är fre-sön) men jag hoppar inte på lördagen. Sedan hoppar jag en en NAT L.A på söndagen om hon har gått bra i första klassen d.vs. Det ska verkligen bli jätte roligt att tävla på min lilla prinsessa! Hon ska ha på sig mitt bruna christina sports schabrak, veredus skydd, Antonias fina fåsrskinnspadd som du har lovat att jag får låna Anton! Och en brun eskadron luva! :-)
 
På söndagen hoppar jag även Potter 2 st MSV B. Nu vill jag verkligen sätta dem där nollorna in för SM! :-) Men jag rider sämst uner press så jag får försöka att tänka bort det! ;) Potter ska ha det beiga anna scarpati schabraket, bruna lami-cell lindor och fårskinnspadd. ;)
 
Hoppas att ni inte blev allt för besvikna över min usla uppdatering idag, men som sagt, appen dampade! Men när den börjar funka igen så har jag en rolig tävling på G!
 
HAHAHA, peddosmile..... xdxd
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: