Fridens Liljor!

axelinaackie.blogg.se / 22 April, 2013 - 22:20 / Allmänt

 
Tänkte skriva med fet stil idag. Känns lite fett sådär!
Idag har det varit en bra dag. Eller mesta dels bra iallafall. För att när jag precis hade slutat skolan fick mitt blodsocker en dipp, så jag blev jätte trött och helt hängig. Blir så ibland när jag inte ätit på länge. Då käkade jag ett äpple och 2 mackor + en frisk uteritt så mådde jag genast bättre! 
Den friska uteritten stog Cleo för. Red ut själv på henne för första gången idag! Och hon var jätte snäll, gnäggade 2 gånger i början men det var allt. Och i den långa galoppbacken kunde jag ha helt slaka tyglar utan att hon sprang iväg. Inte riktigt vad jag är van vid... ;-)
 
Sedan red jag ett skojpass på Ralle. Skuttade över lite sockerbitar och tränade på att jag skulle komma rätt hela tiden och inte låta honom göra sina Ralle-omtramp. Det gick mycket bra, och kul hade vi iallafall! ;-) Och Ralle hoppar väldigt speciellt. I landningen sträcker han ut halsen jätte mycket så att man måste jägga fram handen, spelar ingen roll hur högt hindret är. Och tycker att det är väldigt kul när folk kommenterar att Ralle inte är någon dressyrponny och att han inte går i form. Kan svära på att min icke-dressyr ponny lyssnar och är exakt lika uppmärksam på ryttaren även om han inte viker in huvudet. (smajl)
 
Siste man var Polo. han var mycket duktig idag! Inga anfall då han låtsas att han får en kniv i ryggen. Utan han var lugn och fin hela passet! Var väldigt liksidig i båda varven. Dock blev han lite studsig när jag hoppade över sockerbitarna, men annars var han finemang!
 
 
Juste, fick en fråga om vad jag använder för sadel på Potter, och svaret på det är en pessoa. :)
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: