Att glädja sig över någon annans misslyckande...

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2013 - 12:30 / Allmänt

Något jag verkligen inte gillar är när folk frågar hur det har gått på en tävling och de redan vet hur det gick. Aldrig frågas det om det har gått bra, då finns det ju inte så mycket att säga. Det frågas bara om det har gått dåligt. De flesta människor tycker att det är som ljuv musik i öronen när man berättar om sina motgångar. 
To bad för folk som gör sitt yttersta för att dölja att de helst hade velat slicka sig runt munnen när det går dåligt för andra. Om någon frågar mig om mitt resultat när det har gått dåligt ser jag på LÅNG väg vilka människor det är som faktiskt bryr sig för min skull och dom som går hem med en go känsla över någon annans misslyckande. 
 
 
Vad grundar sig detta på då? 
A v u n  d s j u k a såklart! Nästan alla hemskheter grundar sig på avundsjuka. Kan man inte bara vara nöjd över det man har och sluta sukta efter vad alla andra har. 
 
Kom ihåg att det alltid kommer finnas dom som har det bättre än dig, alltid.
 


Postat av: Johanna

Riktigt bra skrivet! Håller med, avundsjuka går verkligen överstyr. Så fort man får MINSTA LILLA motgång, så går folk nöjt runt och tisslar och tasslar men håller snopet käften när det går bra... usch...
Tro mig, JAG VET hur det känns :-/

2013-08-21 @ 20:13:28
URL: http://finanora.blogg.se
Postat av: Helluuuuuuuuui

Hoppade du med Lindeor på LA med Cleo? Svara gärna i inlägg varför osv.

Svar: Yes det gjorde jag. Tycker att hon passar bättre i lindor bara. :)
None None

2013-08-22 @ 07:56:14


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: