Hej mina solstrålar!

axelinaackie.blogg.se / 10 Augusti, 2013 - 22:00 / Allmänt

Skoja, ni är inte mina solstrålar, ni är mina smörblommor. Vet ni varför? För att dom är giftiga. 
 
Dagen började ju med att det regnade, sedan regnade det ganska konstant hela dagen men stundtals ösregnade ännu mer. Då kan ni, mina smörblommor tänka er hur en gräsbana ser ut i sista klassen.
Men turen var på min sida idag och det var uppehåll när jag hoppade. Cleo skötte sig fint, det var den lägsta och lättaste MsvBn jag någonsinn hoppat. Hon hoppade iallafall snällt och det kändes toppen, men i sista kombinationen kollade hon på B-hindret och fattade inte att det var ett hinder innan så hon rev det, väldigt grovt. Men hellre det än en bomrullare, ska det va' så ska det va'! 
 
Polo fick avstå sin start, ville inte hoppa i regn men framför allt ville jag inte rida fram, framhoppningen var sämre än sämst. 
Polo fick helt enkelt spara sig tills på fredag, för då ska jag hoppa grevagårds-derbyt! Så då var det ju skönt att han slapp tävlingen idag. ;-)
Hoppade Polo hemma i paddocken istället (finns film i inlägget under) och han var jätte fin! Han är otroligt känslig för hur man sitter och vad man gör med handen. Provade att lägga fram handen ett galoppsprång innan så att han fick ta reda på sig själv mer och då hoppade han jätte fint. Att han hoppade så som han gjorde med bakbenen på vissa språg utan teknikskydd är inte illa. ;-)
 
 
Det jag har lärt mig av dagen är:
- Jag ska inte åka till en regional tävling mer. 
- Om det ösregnar och är på gräs och det inte är en viktig tävling är det bättre att stanna hemma. 
 
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: