stallet - check

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2013 - 21:07 / Allmänt

Idag var jag as snabb i stallet, men väldigt omotiverad dock... Finns sånna dagar också. Började iallafall med att trimma lite på Polo och avslutade med att hoppa min lilla lydnardsbana på 60cm. Han var okej idag, lite pigg, hackig i handen, dragig och stark på samma gång. En salig blandning helt enkelt! Men han gick fint för det mesta. Betygsätter passet på 6,9 poäng. Fullt godkänt!
 
Ralle konditionstränades, red lite fortare än 360 meters tempo och gjorde 4 intervaller. Han var duktig, finns inte så mycket att säga om det passet, allt rullade på fint och efter stt ha galopperat så mycket var han riktigt fin och avslappnad i traven, att han ska gå på tygeln brukar oftast vara på mina villkor, men idag var det på hans! 
 
När det var dags för 3dje ponnyn hade bensinen tagit slut hos mig så jag longerade Cleo. Det var tänkt att vi skulle ut på tur men det fanns ingen jag kunde rida ut med. :( i'm a loner. Men hon var verkligen jätteduktig när jag longerade! Hon kunde till och med galoppera avslappnat, plus i kanten! :)
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: