Stallet klart!

axelinaackie.blogg.se / 29 December, 2013 - 19:50 / Allmänt

Jag trimmade först Polo en stund, han var super fin! Jag har börjat träna på att ha en större galopp men samtidigt ha kontroll. Jag tror att ett fel som
Många ryttare gör är att sitta och bara försöka samla sin häst, alternativt rida i ett för lågt tempo. 
Jag tänker att jag ska ha en banhoppningsgalopp men samtidigt kunna rida balanserat och kontrollerat. Polo är ganska duktig på det, givetvis känns det mer ordningsamt när jag samlar galoppen men jag tycker ändå att han är fin när jag länger på galoppen. Idag kunde han till och med trava av i låg form, han brukar vara lite för uppe i varv för att kunna trava av lugnt men idag gjorde han det galant! 

Bosse är lite ur gängorna nu efter vilodagarna, han var lite tuttis i början vilket resulterade i att det inte gick så jätte bra när jag red fram. 
Sedan började jag galoppera över en liten övning. Jag och Felicia hade ställt upp "klockan" men red övningen på ett annorlunda sätt i början, sedan gjorde jag den som vanligt. 
Han var lite stissig i början men efter ett tag coolade han ner och gick jätte fint med övningen. Sedan travade jag av honom en stund och då var han lugn och gick i en låg och fin form. 


Efter Ridpasset på Bosse var han ganska svettig så jag ryktade honom torr, plus i kanten till mig! 
Tvättade ur hans vattenkopp också, ni ser ju att det behövdes...! 







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: