5 ridna

axelinaackie.blogg.se / 11 Februari, 2013 - 16:14 /

Polo och Ralle var super fina idag! Ralle hade jag graman på och i galoppen kändes han riktigt bra för att han hade en riktigt rund galopp. Lite som en gunghäst. Polo var jätte fin i sitt svåra varv idag vilket är bra. Så dem 2 är jag väldigt nöjd med.
Men sen när jag skulle rida Cleo så var jag väldigt hungrig + att jag gick och lade mig väldigt sent igår. Och det är ingen bra kombination, för att jag blir alltid sur när jag är hungrig. Och ilskan gick ut över Cleo. Inte bra, jag vet. Så Cleos pass blev det sämsta i världshistorien. Men i slutet slappnade hon av i galoppen faktiskt. Men ändå inget bra pass.
Jag red Potter direkt efter och då var jag fortförande sur. Så det gick inte så bra med honom heller. Men det gick bättre med Potter än med Cleo iallafall.
Sedan åt jag lite som tur var. Så då blev jag på lite bättre humör och gick och red Bosse. Han var jätte fin ! Han blev inte rädd för någonting och jag hade honom utåtställd som du sa Antonia. (Hoppas du läser det här Anton) och så gjorde jag mycket tempoväxlingar. Så Bosse räddade mitt humör. :)
Nu blir det grönt-kort kurs i 4 timmar, TAGGA...! -.-





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: