petolimestivalen

axelinaackie.blogg.se / 23 Februari, 2013 - 21:14 / Allmänt

Sitter och kollar på melodifestivalen nu och det är så sjukt tråkigt. 
 
Imorse åkte jag till stallet väldigt tidigt för att dels hinna rida innan alla andra kom och dels för att vi skulle till en föreläsning kl 1. Jag red bara Polo och Cleo, Ralle vilade. Och Cleo brukar vanligtvis vara fin i traven men spänd i galoppen, men idag var det tvärt om. Jag vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt! Hon var iallafall jätte fin och avslappnad i galoppen, lätt att samla och hade samtidigt en stadig och fin galopp. Sedan i traven blev hon lite spänd för at det knäppte till i taket hela tiden och hon är hyper känslig för ljud. Ett godkänt ridpass. 
 
Polo var super fin! I början så höll jag mig mest till fyrkants-spåret och lät honom vara lite friare. Men när han var uppvärmd så började jag jobba honom ordentligt på tygeln (förlåt antonia för att jag skriver så, men det var det ända sättet jag kunde formulera mig på) 
Och han var väldigt låg i formen och var stadig med huvudet. Ett mycket väl godkänt pass! 
 
När det var färdigridet så åkte vi på en föreläsning som handlade om mental träning. Föreläsningen var ganska bra faktiskt! Det jag lärde mig var att det är otroligt viktigt att man har rätt inställning innan man ger sig i i något och att man tror på sig själv och att man tror att man ska klara det. Vi fick göra en cool övning där den ena personen håller i en blyertspenna med båda händerna och den andra personen ska knäcka pennan genom att "hugga" av den med pekfingret. Då gällde det att bara tänka på att pennan skulle gå av och inte tänka på att det skulle göra ont i fingret, för att då skulle det aldrig att gå. 
Jag klarade det faktiskt! Och jag tycker att ni borde prova!
 
När föreläsningen var slut så åkte vi till kungsmässan och åt och så köpte jag ett orange armband med peace-märken på. För att ni vet väl om att orange är den färgen som kommer att vara inne i år? ;-)
Imorgon kommer jag befinna mig i stallet hela dagen, perfekt! Alla ska hoppas och Jennifer ska hoppa Potter för första gången också! 
 


Postat av: Felicia Persson

Hejsan! Först vill jag bara säga att din blogg är grym! läser den varje dag! Och sen undrar jag vem Jennifer är? Är det den som ska ta över Potter nu? Tacksam för svar :)

2013-02-24 @ 08:06:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: