Effektiv dag

axelinaackie.blogg.se / 29 Januari, 2013 - 19:48 / Allmänt

Tjena tjena mittbena!
I detta inlägget ska jag variera texen (altså, fet stil, kursiv och vanlig) Så att det blir roligare att läsa! Fattar ni?

Okey, Jag började dagen med att gå i skolan till halv 3. Sedan hämtade pappa mig och Antonia och vi var hemma ca 3. Och då åt jag ett litet mellanmål, och jag ska säga er att nötter är väldigt mättande! Ni såg ju på bilden ungefär hur mycket jag åt, och jag höll mig mätt ett bra tag! 
Kvart över tre gick jag ut, gjorde i ordning första ponnyn som var Potter och satt upp på honom halv 4.
 
 
Han fick sig ett ordentligt pass på 45 minuter, jag galopperade mycket i samlad galopp, gjorde lite olika övningar så som "piruetter" (Kanske inte riktigt, men nästan!) Ställde honom utåt, samlade honom jätte mycket, längde stegen lite. Ja, mycket variation. Och jag övade väldigt mycket på att han skulle vara på yttertygeln. Jag skulle altså rida med ytter tygel och inner skänkel. Han lyssnade sådär på det i början, men sedan i slutet så lönade sig allt slit jag hade lagt ner i början, för att då var han underbar!
 
Eftersom att jag satt upp på Potter halv 4 och red i 45 minuter, när var jag då klar?.............tänketid........... Har du kommit på det?...... Jus precis, kvart över 4 var jag klar
Då tog jag in honom lite snabbt och tog ut nästa. Allt detta skedde på 10 minuter. Så 5 i halv 5 satte jag upp på nästa ponny som var Polo. Han fick sig ett pass på 35 minuter och som vanligt började jag med att galoppera honom lite fritt och i ett högre tempo. När jag hade gjort det så "började jag om från början" Och red honom i form. Och han var väldigt duktig idag förutom att han blev lite studsig för att han tyckte att det var så jobbigt när jag krävde lite av honom i galoppen. Men efter en stund slutade han med sina små hopp och gick väldigt fint! Sen när jag travade av var han väldigt avslappnad och lydig, + i kanten där Polo!
 
Har du tröttnat på att läsa? Om du har det så kommer det tyvärr mer text... 
 
Jag var klar med Polo prick klockan 5 och då tog jag in honom, på med alla 3 täcken och tog ut nästa ponny. Det var Cleo och henne red jag bara barbacka på eftersom att hon fick sig ett riktigt ordentligt pass igår. 10 över 5 svingade jag mig upp på henne och powerwalkade henne i 20 minuter. Det gick finemang och hon var så snäll så! 
Halv 6 tog jag in henne och hämtade ut den sista för dagen. Rulle. Nej, jag mena Ralle. Jag var inne i manegen med honom 5 över halv 6, så jag hade 25 minuter på mig att rida honom innan ridskolan började. Oh, juste! Jag red barbacka på Ralle också! hoho. Men Ralle tycker bara att det är kul med lite omväxling. Tror jag? Jag har för mig att han sa det när vi hade deep-talk i gårkväll. Det gick finemang med honom också. Han var dundersnäll och jag galopperade till och med. :-D
 
Congratulations to that person who red all this text, here u have a big star!
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: