dålig uppdatering jao

axelinaackie.blogg.se / 24 Mars, 2013 - 21:53 / Allmänt

Hej !
Nu är frågestunden avslutad och svaren kommer ut imorgon kväll. 
 
Min dag började med att jag såsade hela morgonen och gjorde mig en super god smoothie. Där efter åkte jag till stallet. Och när jag kom dit så fick jag sitta upp på Potter en sväng för att han hade en galen dag. Studsade, bockade, sparkade bakut, stegrade och var rädd för muren som stog framme. score! 
Men jag tycker bara att det är roligt när han är på sådant humör. Hoppade några språng på hinderna som stog framme och det var väldigt roligt. Potter är verkligen underbar. 
Hur som helst, när han hade lugnat ner sig fick Jennifer rida igen och det gick jätte bra! Elle det såg iallafall jätte bra ut. :)
 
Sedan red jag ut på Ralle med Antonia på egen risk. haha, Ralle är nämligen tokig när man rider ut med någon. Ska man rida ut ska man vara själv tycker Ralle. 
Vi red in i skogen där vägen fortfarande är täckt med snö så att man kunde galoppera. Men Ralle tyckte att jag var jätte elak som galopperade så långsamt. Det var ganska halt och jag hade bara broddar fram. 
Sen på vägen hem galopperade vi på min och Antonias bästa väg. Det är en mjuk grusväg som är som gjord för att galoppera på. Och när vi gjorde det så la Ralle världens bock (3 på rad) och fjärtade samtidigt. Och det var Antonias humor ska ni veta, hon gapskrattade i säkert 4-5 timmar efteråt. Okey, där tog jag i. 
Men värst av allt. När vi galopperade på den vägen kom det ut en sur-mule och sa att vi inte fick rida på den vägen, och sånt HATAR jag. Vad är det fucking problemet? Vägen blir inte förstörd om du nu trodde det. -.-
Men som mitt motto lyder: Man får göra vad man vill tills någon säger till!
 
 
Polo var verkligen fin idag, trimmade honom i ridhuset och hade vanligt tränsbett. Det ska jag börja ha nu. Har aldrig riktigt gillat att rida på Pessoa. Han var mjuk och fin och lydde mina hjälper. 
Cleo trimmades också i rdhuset, ett lite längre pass idag och lade även in lite galopp. Hon var väldigt fin för det mesta, men vissa stunder blev hon lite stark i galoppen fast det är ju inte så konstigt efterosm att hon inte har galopperat på typ 2 veckor! 
 
Gud vad långt det blev, säkert massa stavfel också, men skit it!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: