Resultaten igår...

axelinaackie.blogg.se / 03 Mars, 2013 - 09:16 /

Nu när jag ändå bara sitter i lastbilen med solen som bländar mig och har allmänt tråkigt så kan Jg ju berätta lite mer utförligt hu det gick igår.

POLO: jag hoppade en L.A med honom. Och när jag tävlar så brukar jag alltid höja upp tygeln så att Jag har det som ett vanligt 2 delat bett, men jag glömde att göra det vilket medförde att han blev lite tillbaka-dragen. Men jag tycker ända att det blev en bra runda så jag är väldigt nöjd! Men det blev ett missförstånd på ett plank där jag tänkte att han skulle ta ett till galoppsprång men han hoppade av väldigt långt ifrån så vi rev det.

RALLE: framhoppningen gick verkligen uselt. Jag fick omtramp hela tiden och det blev bara allmänt flängigt. Så det satt i dem 2 första hindrena på banan. Herregud vad nära jag kom! Men eftersom att Ralle är PRO på omtramp löste han det. Men efter hinder nummer 2 kom jag igång på riktigt och då gick det väldigt bra. Det stämde på distanserna och inga problem i kombinationerna. Så jag var nolla! (Bara så ni vet så är Ralle världens bästa häst)
Men dem i mitt lag fick onödiga skit-pet. Så vi slutade 5a totalt. :)

(Min godispåse jag äter från nu, var tvungen att kompensera med godiset eftersom att jag inte åt något igår)





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: