Jag hatar NO, punkt.

axelinaackie.blogg.se / 22 Maj, 2013 - 19:50 / Allmänt

Shit vad svårt det är altså! Jag fattar verkligen ingenting. Biologi tycker jag är helt okej, men Kemi... Altså wtf? En fråga i min bok lyder såhär: 
-Ge ett exempel på ett karboxylsyrasalt. 
Jasså! Du menar ett karboxylsyrasalt! DÅ fattar jag! -.-'
Med andra ord, Kemi är inte min starka sida. 
 
Nu ska jag berätta en tragedi. 
Igår var jag ute på en helt vanlig skogstur med Ralle. Red inte den vanliga rundan utan red till galoppbackarna. Jag galopperade upp för en backe där det egentligen var lite FÖR stenigt. Men det brukar gå bra tänkte jag. Men icke. Tror att Ralle snubblade på en sten, för att han snubblade till och plötsligt var han halt. Hoppade av och kollade så att det inte hade fastnat en sten i hoven men det hade det inte. Ingen svullnad, inget sår, ingen värme, INGENTING! Men ont hade han. Han haltade både på böjt och rakt spår. Jag kylde benet, tog på honom stallbandage och ställde in honom i boxen. 
Idag hade det blivit bättre som tur var. Han travade helt rent på rakt spår, även i höger varv. Men i vänster varv var det något som störde honom. Han tog inte för sig riktigt i traven med väster ben (som är det han har ont i) Ett otränat öga hade inte sett hältan, så det var inte mycket. Antagligen trampade han på en vass sten och fick som ett blåmärke i hoven. Måste tyvärr skippa tävlingen i helgen. Ska ta det lungt resten av veckan. Även om han nu kanske skulle kunna varit ohalt imorgon vill jag vara på den säkra sidan, för att om det är en vrickning som det också han vara är det inte bra om han anstränger sig. 
Jag brukar tänka att allt händer med en mening. Det var kanske inte meningen att jag skulle tävla med Ralle i helgen? 
Kanske skulle jag börja bli en mes? Ni vet en sån som inte vågar galoppera där det är lite stenigt. fast nä. 
 
Polo och Bosse var mycket fina båda 2 idag!
 
 


Postat av: Anonym

Varför rodr du inte cleo längre? Har det hänt något? Är hon sold?

2013-05-23 @ 20:31:46


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: