Snart sätts betygen...

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 20:41 / Allmänt

Jag totalt älskar betyg, så himla kul att se vad man får, bli glad över det som är bra och bli sur på de lärarna man får dåliga betyg av. ^^
Idag sa min trä-slöjds-lärare att jag hade C++ (dubbelplus alltså) Och han sa typ 3 gånger att det var ett jätte starkt C. VARFÖR KAN GUBBEN INTE GE MIG ETT B ISTÄLLET? Men jag är glad över mitt C. japp.
 

Hade tänkt att hoppa B och rida ut P men istället trimmade jag båda 2 för att det regnade och var fullt i ridhuset. Lite failad planering, haha! Men båda gick finfint iallafall, som alltid! 
Kom ihåg hur jag totalt älskade denna bilden precis när den togs, men nu ser jag att den inte alls är bra. Jag har verkligen utvecklat min handställning nu det senaste! På bilden har jag händerna typ i knät ju, men nu har jag som regel att händerna aldrig får nudda padden, med andra ord har jag haden längre fram vilket man ska ha. 
 
Vissa ryttare har sina händer i knät, sitter för långt bak i sadeln och har skänklarna för långt fram. Jag var en av dom som hade händerna i knät, bokstavligt talat, men nu har det verkligen blivit bättre!
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: