Nu ska jag vara kritisk

axelinaackie.blogg.se / 24 April, 2014 - 21:27 / Allmänt

Idag när vi fikade på EH (espressohouse, men orkar inte skriva ut hela långa ordet) var det inte alls så gott. Jag tror att hon som jobbade där var ny eller någonting för att vi fick vänta på våra frapinos i säkert 10 minuter och nu överdriver jag inte. Sedan var det alldeles för mycket is i frapinon så den hade samma konsistens som vatten. Sen som pricken över i:et smakade blåbärspajen exakt som den man köper på Max. Visserligen är den från Max rätt så god men betalar man över 80 spänn för en fika förväntar jag mig mer. 
Som sagt tror jag att hon som jobbade var ny för att hon var helt flummig vid betalningen också, hoppas på godare grejer nästa gång helt enkelt!

Precis som alla andra dagar gav jag Bosse en lång rykt. Nu när han är nyrakad glänser han om möjligt mer än innan men eftersom att bruna hästar blir lite grå-aktiga i färgen när dom är klippta så har han inte samma fina chokladbruna färg som innan. Men mycket snyggare är han iallafall! 
Sedan släppte jag honom i en liten gräs-fålla medan jag gick in och åt så att han fick stå och beta en stund. Det uppskattade han nog för att han såg ganska olycklig ut när jag kom och tog in honom igen, haha!
Red honom i skogen på en grusväg som omväxling från paddocken. Att rida ut är en mental avslappning för hästen och efter gårdagens hoppning kan det vara skönt för honom att bara få ta det lite piano idag. 
Ställde höga krav på honom för att vara en skogs-tur. Om det inte gick som jag tänkt mig vände jag och travade om den sträckan det inte gick bra. Det gick förbi en random snubbe med rufsigt hår och fula kläder och frågade:
- "är det dressyr du rider eller"? 
Då fick jag mig ett gott skratt! 

Fick ett stort och fett A på en svenska-inlämning. Svenska är min starka sida så det förtjänade jag faktiskt. 




Postat av: Anonym

hej ja bara undrar men varför skriver du "ta det lite piano" ? ;)

Svar: Haha det betyder att ta det lite chill. Skriver det alltid till mina kompisar ;)
None None

2014-04-24 @ 22:43:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: