riptide

axelinaackie.blogg.se / 09 April, 2014 - 20:28 / Allmänt

Lyssna på riptide - såjäklabra
 
Hejhej! Nu har jag gjort alla måsten för dagen vilket känns skönt. Det absolut bästa med att ha prao är definitivt att man slipper alla dessa jävla läxorna. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag hatar läxor.
Bosse gick riktigt bra idag, tränade honom i en större galopp och när jag sedan samlade ihop honom var han som en klick smör som varit i micron i ca 20sek. Härligt mjuk och krämig!
Sedan fick ju tränset sin dagliga putsning, bettet sin dagliga tvättning och Bosses pläs fick sin dagliga ryktning gånger 2. Nu är han så blank och len att han nästan bländar mig när jag tittar på honom. ;)
 
Jag tycker faktiskt att det är kul att borsta, rykta, tvätta, putsa, städa och fixa i stallet. Jag älskar allt som har med hästar att göra kan man säga! Eftersom att jag har sådan lyx att mockning, fodring och in & ut från hagen sköts av personalen i stallet så har jag tid, kraft och lust kvar att göra alla de små-grejerna som man annars kanske struntar i. Otroligt skönt att stallet är klart när jag kommer till stallet, stalljobb är tungt.
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: