Vissa dagar ...

axelinaackie.blogg.se / 10 April, 2014 - 21:29 / Allmänt

Var kvar på praon till 4 och var då tvungen att ta mig hem på eget sätt själv. Trött efter en lång dag fick jag först virra bort mig, gå tillbaka till resturangen och be om skjuts till centralen för att jag inte hittade, vänta 10 min på tåget, åka tåg i 20 min och därefter gå 1,6 km. 
Humöret var inte på topp efter allt det så att säga.

Blev skjutsad till pappa runt 6 och väl här hade jag faktiskt ingen lust att ta på mig ridutrustningen och rida själv ute i paddocken tillsammans med mörkret och regnet som började dugga lite smått. Men jag tog en snabb titt på min bakgrundsbild på mobilen :

Och gjorde allt jag skulle ändå. :) 
Polo skrittades i 20 min varav 10 minuter taktade han för att han var så himlans pigg. Sedan fick han sig en skönhetsrykt innan han gick in i boxen igen.
Sedan när jag red Potter började det skymma och jag var själv i paddocken. När jag är själv blir han ibland lite spänd men idag var han extrem. Hur spänd som helst och jag klarade inte av att få honom fin idag. 
Jag straffade mig själv för det genom att göra en jävla massa sysslor som jag egentligen inte heller hade någon lust med. Tog loss stigläderna från sadeln, putsade dom för sig, tog loss stigbyglarna och skrubbade rent dom, putsade sadeln med 2 olika puts, städade undan i sadelkammaren, lindade ihop lindor, putsade rent mina 2 sadelgjordar och diskade rent större delen av Potter. 

Nu fäller jag ihop ögonen för dagen, imorgon är sista dagen innan lovet - #såsjuktskönt



Postat av: Anonym

vart hittade du bilden?? :)

2014-04-10 @ 22:04:06
Postat av: Filippa

Hej, lägg gärna upp en bild i ett inlägg på den bilden utan något mer :)

2014-04-11 @ 07:32:55


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: