Helt slut...

axelinaackie.blogg.se / 21 Augusti, 2014 - 14:39 / Allmänt

Nu är jag äntligen hemma efter 28 timmar på ett av de ställerna jag verkligen inte tycker om - Stättared. Hela skolan (120 elever) sov i tält inatt. Vi 9or fick sova i militärtälten så det var ett för tjejerna och ett för killarna. Själva tälten och umgänget var bra ändå, våra kussar är snälla. Men bajjamajjor, kallt som in i, ofräscht och en sur lärare var mindre kul. 
Men som klass tyckte jag att vi hade det trevligt första dagen, men idag var det bara tröttsamt att behöva stanna till klockan ett när det enda man ville var att åka hem. 
Men nu sitter jag finally med datorn i knät, tröttare än aldrig förr. Trots att jag och Clöra gick och la oss förmodligen först av alla på hela skolan blev det inte en så jätte god natts sömn.
 
Har saknat mina pownisar så mycket, ska bli underbart att träffa dom sen! :D
Ska blogga bättre nu, men har varit svårt nu när jag varit iväg och täckingen likamed noll!
 


Postat av: Sandra

Hej jag läser din blogg varje dag! Men jag har några frågor!

Har du två hästar?

Hur hinner du rida och vara i skolan fasst du är helt slut?

Jag har själv 2 egna hästar och jag blir trött fort!


Du är min förebild!💛

Svar: Hej!
Jag har 3 hästar, Bosse, Polo och Elenya som är min nya storhäst!

Jag känner sådan otrolig motivation och älskar att rida och vara i stallet såpass mycket att ingen trötthet i världen kan få mig att inte orka rida. Klart jag är extra trött vissa dagar när skolan slutar 4 och jag inte ätit något vettigt på hela dagen, men då kanske jag väljer att rida ut dem dagen. Men rida orkar jag alltid, varesig klockan är 6 på morgonen eller 12 på natten. ;)

Vad glad jag blir! :D
None None

2014-08-21 @ 15:33:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: