svar del 5.

axelinaackie.blogg.se / 02 Augusti, 2014 - 14:18 / Allmänt

Om du skulle få åka till USA, vad är det första du köpa där? 
(inte hästsaker nu;)) 
Galet bra blogg!
Oj vilken svår fråga. Tror det skulle bli en äkta amerikansk cookie från ett dyrt cafè. Hahahahh Vet inget direkt i klädval som jag skulle köpt. Klart att det finns hur mycket fina kläder som helst där och alla olika märken, men det kostar fortfarande lika mycket som i Sverige (eller?) och då kan man lika väl köpa det här. Så det finns nog inget speciellt jag skulle vilja ha förutom kakan då. ;-)
 
Hur får du Bosse så himla pigg? :)
Det är sån han är i sitt naturliga skede, inget jag gör för att få honom så. Jobbar snarare med att få honom åt det motsatta hållet, lite lugnare. :)
 
Hur tränar man hästen att hoppa höga klasser?
Jag tror inte att man kan träna en häst så att den kan hoppa höga klasser. Antingen har den det i sig eller så har den det inte. Även om Bosse och Polo skulle få exakt samma träning skulle Bosse fortfarande kunna tävla större för att han har det i sig helt enkelt. Nu menar jag inte att Polo inte har det i sig, men hur mycket jag än tränade med Polo skulle han inte kunna gå ett EM som Bosse bevisligen kan. 
 
Har en 12 årigt sto som gått 120 på Irland, tror du att den kan gå snäppet högre med rätt träning
Svårt att säga när jag inte har sett den och inte vet hästens historia, men utifrån egna erfarenheter rider de flesta Irländare väldigt bra och effektivt. Men alla gör ju inte det så det beror ju lite på vad hon haft för ryttare på Irland. Men om det känns enkelt att hoppa 120 på henne kan hon säkert gå ett steg till. :)
 

vilka fem hästar/ponnys är dina favoriter och varföe                                                                                Mina egna 2, Elenya, Lillan och Sonja. För dom är så gulliga <3<3<3

 



Postat av: Anonym

Hahah det är mycket billigare i USA, speciellt märkeskläder osv.

Svar: Såpass! Då skulle jag köpt kabelstickade ralphlauren tröjor och massa märkesskjortor :)
None None

2014-08-02 @ 15:12:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: