3 rosetter med hem

axelinaackie.blogg.se / 23 Februari, 2014 - 15:16 / Allmänt

Jag är riktigt nöjd med 4/6 rundor. I fredags hoppade ju Polo runt med ett skitpet men annars en super runda.
Bosse var snäll i fredags men jag red inte alla bra vilket resulterade i att vi rev 2. En av de runderna jag inte är nöjd med.
Sen i lördags var jag och Bosse felfria i 125cm, en riktigt bra runda! Det var en A.1.a, red jätte snabbt i omhoppningen men tyvärr ett nedslag på ett hinde han knappt var i. Slutade iallafall på en 7a plats!
Polo var konstig i lördags. Hoppade en fantastisk runda ända fram till näst sista hindret då han smet på sidan så att jag föll av. Vet inte vad det berodde på men jag tror att han tyckte att hindret var läskigt för att han var väldigt rädd för det när jag visade hindret honom innan start. Samtidigt brukar han inte vara den tittiga typen... 
Idag fick vi revansch iallafall och var nolla och placerad, han hoppade jätte fint men jag red inte jätte bra. Men det var ändå en bra runda! 
Bosse var klockren även idag och snabb som alltid. Blev 2a efter en av de snabba danskarna. 

Bosse har hoppat utan sina teknikskydd både i lördags och idag. Det funkade tre bra! 

Man blir så glad av att solen strålar och det känns som vår i luften. Jag kände mig faktiskt lycklig ett litet tag men sen kom jag på att vi har engelska prov på torsdag, (engelska proven är alltid sjukt svåra, helt omöjligt att få bra betyg) spanska förhör på fredag och en stor redovisning i spanska på tisdag. #jaghatarskolansåhimlamycketochdenförstörmittliv






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: