att vara tvungen att spendera pengar!

axelinaackie.blogg.se / 23 Juli, 2014 - 17:18 / Allmänt

När jag och Bosse fick två placeringar i Falsterbo vann vi också 2 stycken presentkort från mountainhorse. Ett på 1000:- och ett på 3000:- så sammanlagt 4000:- (NÄHA?) ;-)
Det ska bli kul att spendera dessa 4000kr på mountainhorse och köpa massa grejer jag egentligen kanska inte skulle gjort. Fattar ni vinkeln? Jag menar inte att jag kommer köpa massa trams, jag menar bara att jag kanske köper något som jag inte skulle köpt om jag hade behövt betala det med mina "vanliga pengar". 
 
Har kollat runt lite på deras hemsida och lagt märke till att dom har så grymt snygga träns! Jag totalt älskar att köpa träns men jag har redan 2 riktigt bra och väl fungerande träns så jag har bestämt mig för att inte lägga pengarna på det. Men måste visa er mina två favvosar:
 
Det första har Antonia och det är RiKtIgT nayz! Glitter på både nosgrimman och pannbandet och smala fina remmar.
Det andra tränset gillar jag på grund av att det är så simpelt och plain. Grymt snyggt det med, stilrent utan att bli tråkigt. Sedan är dom pannbanden absolut snyggast enligt mig,  B och P har redan varsitt sådant (liknande fast från shockemöhle) 
 
Hittade dessa grymt snygga pikètröjorna också! Så snyggt att ha och rida i och den utan axlar var nästan mest finurlig. Hur trött blir man inte när man kommer hem från stallet med världens bonnabränna? Men båda väldigt snygga och stilrena. 
 
 
Sedan dessa fina sporremmarna. Lackat läder med antingen en glitterkrona, stjärna eller inget alls på. Ser lyxiga ut och skulle nog varit väligt fina tillsammans med ett par välputsade stövlar! Jag gillar de med kronan på mest. Det som också är bra med dom är att det är två öglor att trä stroppen igenom istället för en. Annars måste man snurra fast stroppen runt själva sporren och det är inte speciellt snyggt.
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: