Fyra dagar kvar !

axelinaackie.blogg.se / 03 Juli, 2014 - 16:22 / Allmänt

På söndag, i över-övermorgon med andra ord åker jag och Bosse till Falsterbo. På onsdag & torsdag rider vi in på Falsterbos enorma och fantastiskt fina gräsbana. Det känns så otroligt roligt att få hoppa där inne och delta i en så stor tävling, ännu bättre med vetskapen att Bosse har tävlat där 2 gånger innan. 4 klasser, 4 placeringar varav 2 vinster... ;) 
Tävlingen man åkt och sett varje år, falsterbo ponny grandprix där så duktiga ekipage varit med i, ska jag nu delta i själv !
 
Ni kanske undrar varför jag åker redan på söndag när första starten inte är förrän onsdag. Anledningen är att våran 6-åring som också ska hoppa i Falsterbo startar på måndag och tisdag. Vi vill såklart se den och det blir ogörligt att åka på söndag, stanna tills tisdag, åka 7 h tur och retur för att hämta upp Bosse på tisdag. Så därför tar vi med Bosse redan på söndag! 
Men det är bara kul tycker jag. Fler dagar i Falsterbo och jag kan trimma honom på tävlingsplatsen. 
 
 
Kommer uppdatera er mycket på plats!
 
 


Postat av: kajsa

Är antonia kvalad med lillan? :)

Svar: Nej det är hon inte. Då hon är väldigt efter för att vara 6 år har hon inte tävlat mer än en start på henne än. :)Vi har en annan 6-åring som heter Gwen stefani som hoppar där! :)
None None

2014-07-03 @ 16:55:18
Postat av: Anonym

ibland skriver du att du har vart i stallet hela dan, vad gör du då i stallet för det tar ju inte hela dan att rida 2 hästar o mocka o sånt? :))

Svar: Haha tro mig, att rida 2 hästar för mig tar tid…! Är så otroligt långsam om jag vet att jag har tid på mig. Det kan ta mig 3 timmar att bara rida och borsta 2 hästar. Mockningen sköter stallpersonalen så det slipper jag. Annars putsar jag mina träns, städar undan massa saker, tvättar vattenkoppar, tvättar hinkarna i hagen, betar ponnyerna, osv. Finns miljoner saker att hitta på!
None None

2014-07-03 @ 18:40:23


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: