Lite om dagen

axelinaackie.blogg.se / 05 Juli, 2014 - 17:24 / Allmänt

Tjeena tjena!
Startade dagen med att ta med mig Bosse ut på en timmes powerwalk. Skönt för honom att få en vilodag efter en veckas hård träning och gårdagens hoppning. Ryktade honom länge länge efter det, samt friserade hovskägget. 
 
När jag hade ätit lunch och fixat med Bosse trimmade jag Polo. Började med att skritta ut i kanske 5 minuter bara så att han skulle få en framskrittning. Sedan red jag honom lite i manegen för att paddocken var upptagen. Det gick finfint! Avslutade med att skritta ut i 20 minuter till för att han skulle få en lite roligare avskrittning.
 
Sen har resten av eftermiddagen gått åt till att packa lite grejer, lastbilen rullar ju redan imorgon mot Falsterbo så nu är alla Bosses grejer packade förutom hans sadel och träns som jag ska använda imorgon bitti när han rids. Har också ridit en ponny som är köpt till lägren som verkade jätte tjäck! 
Nu ska jag och Antonia åka till mamma för att packa in allt som ska med till oss själva i lastbilen. Mycket som ska packas när man ska vara borta i 5 dagar!
Fina Lillan och mindre fina Anton :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: