Snyggast att rida i

axelinaackie.blogg.se / 24 Juli, 2014 - 14:07 / Allmänt

Har sedan en tid tillbaka ridit i pikètröjor för det mesta. Har dock bara fyra stycken så rider inte med det varje dag men när jag känner för att vara lite extra stilfull har jag alltid det. Gillar framförallt at ha den nedstoppad i ridbyxorna och mitt väldigt snygga, svarta swarovski skärp som pricken över i:et. Så mitt tips till er är att välja pikètröjan istället för tirshan när ni ska till stallet. Har ni ingen behöver man absolut inte köpa HV-polos senaste modell för 799. Finns garanterat på alla klädaffärer och det behöver inte vara något märke. Men den lilla detaljen gör rätt så mycket, tycker jag iallafall !
 
Älskar när utrustningen ser fin ut när jag rider. Allt blir så himla mycket bättre då och det ser också mycket bättre ut. Om jag rider i ridhuset där det finns stora speglar och har på mig en ful utstyrsel känner jag mig helt plötsligt jätte dålig. Men om det ser fint ut i spegeln sträcker jag upp mig lite extra och rider lite bättre - haha! 
Så att se stilfull ut även hemma tycker jag är superviktigt, oftast iallafall !
 
 


Postat av: Anonym

när ni åker med lilla lastbilen med en häst lite längre har ni någon gång då släppt lös hästen så den står löst i lastbilen. Med ingen mellanvägg? Lite intressant. Då jag har en liten lastbil och åker med en häst. Vad tycker du kring detta+

Svar: Japp, åker vi bara med en häst tar vi alltid undan mellanväggen och låter den åka på hela utrymmet. Vi brukar dock ha den fastspänd men körde Polo lös en gång och det funkade utmärkt det med!
I stora lastbilen kör vi alltid Bosse lös om vi bara har med honom. Tror de flesta hästar trivs väldigt bra med att stå lösa faktiskt! :)
None None

2014-07-24 @ 15:56:34
Postat av: Feliciiiia

Skulle du kunna göra en rundvisning på ditt gård?

2014-07-24 @ 17:10:36


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: