Min dröm-framtid

axelinaackie.blogg.se / 14 Mars, 2014 - 18:43 / Allmänt

Det gäller att sätta upp en bild i huvudet om vad det är man strävar mot och hur man vill ha det i framtiden. Jag tror att det kan bli enklare och tydligare att nå fram till sin dröm då. Min bild jag strävar efter ser ut såhär:
 
- runt om kring mig ska det finnas bra folk som jag kan lita på. Jag ska bo i ett vitt litet hus som alltid ska vara fräscht och välstädat och det ska ligga lite avlägset någonstans i Skåne. Bra ridvägar ska finnas tillgängliga, stor fibersand paddock och ett ljust, isolerat ridhus. Mitt vita stall som matchar till mitt hus ska ligga några meter från huset, inramat av vindskyddande träd. Inne i stallet ska det stå 8 hästar som är i min ägo. 4 topphästar och 4 som är lite yngre men blivande stjärnor. 
Ridning är det som jag ska hålla på med på heltid givetvis, därför är 8 hästar ganska lagom eftersom att jag räknar med att ha en jätte bra och duktig hästskötare som jag kan lita på och som kan rida. 
 
Min lastbil ska ha stort boutrymme med två utskjut och en popup, samt 7-8 hästplatser.
Inne i min garderob ska det bara finnas kabelstickade tröjor, pikéer och skjortor i alla möjliga färger och alla modeller som finns på animo byxorna. 
Sedan har vi nästan den viktigaste punkten. Det ska alltid finnas proviva, gräddost och rostbröd i min kyl så att jag alltid kan starta dagen på bästa sätt!
 
 
 


Postat av: Anonym

Hur ska du få ihop pengar till detta?

Svar: Min DRÖM-framtid. Ingen plan och inget mål, en dröm.
None None

2014-03-14 @ 22:41:55


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: