Drammen, 1

axelinaackie.blogg.se / 04 Maj, 2014 - 15:25 / Allmänt


Vi kom fram till tävlingsplatsen klockan halv 6. Gick en promenad med hästarna i ca 20 min och sen var det bara att gå bort till besiktningen. Besiktiga och lämna in passen. 
Sedan gick vi och letade upp boxarna, ställde in hästarna, gav dom mat och vatten, samt fixade iordning utanför boxarna med boxgardinen, sadelskåpet mm. Trimmade Bosse senare under kvällen på framhoppningsbanan. Dom vattnade banan bredvid med vattenspridare vilket orsakade att Bosse var lite spänd när jag trimmade men det gick ändå fint! Fixade sedan iordning honom inför natten, gav kvällshö och promenerade bort till lastbilen för att äta lite middag. Det var 1 km mellan lastbilen och stallet och en halv km mellan stallet och banan. Så sjukt segt att allt låg så långt ifrån varann! Men man fick bra med motion iallafall...! 

Min klass på fredagen började kl 10 ungefär så det blev en ganska tidig morgon. Hoppade på stora banan där Bosse trivs jätte bra och han hoppade mycket fint i den 120cm-klassen. Fick ett pet på A i kombinationen så 4fel men annars en prima runda! Blev bara 2 utanför placering eftersom att jag hade såpass snabb tid, Bosse har en väldigt tidsvinnande galopp, även när det inte går på tid haha! 
Sen fick han gå in och chilla lite i boxen medan vi kollade på lite klasser och så åt jag en av världens godaste bullar som dom sålde i resturangen. Till och med dom hemmagjorda negerbollarna smakade gudomligt! Gick ut en promenad med honom på kvällen och betade honom lite innan det blev grillat som middag och trassel (filmen alltså) innan läggdags. 

Berättar del 2 imorgon. ;) 




Postat av: Unn och Nicole

Hej, jättefin blogg du har! Kika gärna in på våran blogg och lämna en liten kommentar! (:

//Unn och Nicole

2014-05-04 @ 20:14:39
URL: http://Jumpers.horseworld.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: