Drammen, 2

axelinaackie.blogg.se / 05 Maj, 2014 - 12:12 / Allmänt



I lördags började min klass mitt på dagen runt klockan 1 så jag startade dagen med att gå upp och fodra, mocka, ge frukost och gå ut och gå med Bosse. 
Det fanns 2 banor där, en jätte stor och jätte fin som min klass gick på både i fredags och söndags och så finns det en pytteliten kanin-hoppnings-bana typ. Min klass gick tyvärr på kanin-banan i lördags vilket resulterade i att han skyggade för staketet (vilket han alltid gör på små banor) och jag kunde inte ta mig fram till hinderna på ett vettigt sätt utan att han skevade till vägen... Det var inte så att han kastade sig från hinderna men när han blir så stissig och inte kan gå ut vid staketet blir det så svårt att få till en jämn runda. Det slutade med att jag utgick helt enkelt. Jag var så fruktansvärt besviken på mig själv efter den rundan att jag skulle gjort vad som helst för att bara spola tillbaka tiden och göra om den. När det går mindre bra för mig och det är jag som gjort fel och inte hästen blir jag så fruktansvärt besviken på mig själv och det är den värsta känslan som finns. 
Sedan gick jag med honom på kvällen en lång stund och betade honom en ännu längre stund. Vill ju att han ska må så bra som möjligt när han är på en tävling och ska prestera. 
Åkte iväg och åt på en indisk resturang på kvällen och sedan gick jag till sängs. 

Den 3dje och sista delen kommer imorgon! 




Postat av: Filippa och Hanna

Hejsan Axelina! Jättefiiin blogg du har, skulle du kunna tänka dig att göra ett länkbyte? Kommentera på vår blogg i så fall :D

Ha det så bra!

2014-05-05 @ 18:54:34
URL: http://interviewme.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: