3 hästar trimmade!

axelinaackie.blogg.se / 09 September, 2014 - 19:29 / Allmänt

Först Bosse. Han har ju fått lite fix med ryggen, lite osteopat-aktigt. (Kan man säga så?) han kändes lite stel i ryggen vilket är förståeligt men efter lite uppmjukning gick det bättre! Han ville inte riktigt gå fram i början vilket störde mig lite, sen kunde jag trava i en låg form så att han fick stretcha ut ryggen framförallt. 
Sen Polisen. Han var super duktig, är stolt över honom idag! Började ridpasset med att flytta honom för skänkeln, gjorde mycket skänkelvikningar lite kortare sträckor och ett försök på lite öppnor och slutor. Sen galopperade vi lite över bommar och när jag travade av var han stadig i munnen och gick i en låg form. 
Sist men även störst Elenya. Red ett lite hårdare pass på henne och galopperade lite grann. Red mycket tempoväxlingar i traven och hade henne framme. I galoppen stod jag mest upp och lät henne rulla på i en stark galopp. 

Ska göra ett litet program för henne där jag sucessivt ökar galoppinslagen så att det blir lagom. Fokuset är att få upp hennes kondition eftersom att den har försvunnit under den 3 månaders långa vilan. 

Nöjd med dagen, nu middag, magövningar, Idol och läxor. :) 







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: