Så kallt :(

axelinaackie.blogg.se / 30 November, 2013 - 18:25 / Allmänt
2 kommentarer

Har varit ute i stallet hela dagen och nu när jag kom in har jag suttit och frusit under en filt i soffan i en timme. Det jag försökte säga var att det tar ett tag att tina upp mig eftersom att jag är djupfryst.
 
Det blev riktigt snyggt ovanför Bosse och Polos fönster när jag hade satt upp granris, knäckebröd och julgrans-bollar! 
När pyntandet var klart red jag och Felicia ut 2 turer så att båda fick komma ut en sväng, det gick finfint och båda var pigga och glada!
 
Nu väntas en kväll med matte och imorgon ska jag och Felicia till kungsmässan och sen på Bio så det blir toppen :)
 


God jul typ ;-)

axelinaackie.blogg.se / 30 November, 2013 - 14:02 / Allmänt
2 kommentarerSovmorgon tills nu...

axelinaackie.blogg.se / 30 November, 2013 - 10:40 / Allmänt
1 kommentarer

Och klockan är halv 11, hahah! Helst av allt skulle jag vilja vara vaken till 1 på natten och vakna 11. 
Idag är det lite saker som ska göras, ska julpynta hos hästarna så att det blir fint hos dem! Ska visa er bilder senare, har värsta grymma planen.
Sen så kanske jag klipper Polo, men jag tror att klippmaskinen är hos mamma så det går nog inte. Lite segt bara att klippa 2 st imorgon. För dom måste vara tiptop innan Danmark. 
Godmorgon, eller godmiddag menade jag! 
HAHAHAHAH

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 22:36 / Allmänt
0 kommentarer

SJUUUUUUKT att ERIK åkte ut! Han sjöng ju helt klart bäst och juryn blev jätte besvikna! Men jag hejjade på Elin och Kevin så det var ju bra!
Våran första MsvB när vi kom 4a, jag saknar henne så ;(
 


axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 21:46 / Allmänt
1 kommentarer

Snart sätts betygen...

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 20:41 / Allmänt
0 kommentarer

Jag totalt älskar betyg, så himla kul att se vad man får, bli glad över det som är bra och bli sur på de lärarna man får dåliga betyg av. ^^
Idag sa min trä-slöjds-lärare att jag hade C++ (dubbelplus alltså) Och han sa typ 3 gånger att det var ett jätte starkt C. VARFÖR KAN GUBBEN INTE GE MIG ETT B ISTÄLLET? Men jag är glad över mitt C. japp.
 

Hade tänkt att hoppa B och rida ut P men istället trimmade jag båda 2 för att det regnade och var fullt i ridhuset. Lite failad planering, haha! Men båda gick finfint iallafall, som alltid! 
Kom ihåg hur jag totalt älskade denna bilden precis när den togs, men nu ser jag att den inte alls är bra. Jag har verkligen utvecklat min handställning nu det senaste! På bilden har jag händerna typ i knät ju, men nu har jag som regel att händerna aldrig får nudda padden, med andra ord har jag haden längre fram vilket man ska ha. 
 
Vissa ryttare har sina händer i knät, sitter för långt bak i sadeln och har skänklarna för långt fram. Jag var en av dom som hade händerna i knät, bokstavligt talat, men nu har det verkligen blivit bättre!
 


Julpynt för fulla muggar!

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 18:57 / Allmänt
0 kommentarer


Åååh, äntligen helg!

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 14:21 / Allmänt
1 kommentarer

I helgen ska jag packa inför tävlingen så att det bara är sadel och träns kvar, göra matte läxa och plugga inför ett spanska prov vi har på tisdag. Gå på kungsmässan och på bio - catching fire ! Och rida förstås! 
Ska försöka rida ut mycket då jag aldrig får möjligheten till det på vardagarna. 

Segaste veckan på jordklotet

axelinaackie.blogg.se / 29 November, 2013 - 08:31 / Allmänt
0 kommentarer

Men nu är det ÄNTLIGEN fredag! :-D Moa har tagit över!

axelinaackie.blogg.se / 28 November, 2013 - 13:59 / Allmänt
1 kommentarer

MOhahah! Ja eftersom jag är så himla bra och smidig så brukar jag ta axelinas dator eller telefon och passar på att göra ett litet inlägg. Clara sa att ag skulle skriva något med att Ackie gillar jordnötter! Bra va?
Men när Axelina kommer hem ska hon rida sina hästar och äta som hon brukar!
Och Axelina sa till mig att hon lovar att göra en video! På vad? jo det får ni tjata om i kommentarerna! 
Kram och bamse kram!


Alltså...

axelinaackie.blogg.se / 28 November, 2013 - 07:24 / Allmänt
1 kommentarer

Denna morgonen hade jag gjort vad som helst för att få ligga kvar i sängen under mitt varma täcke. Är så sjukt morgontrött så ni anar inte! 
Men nu har jag iallafall lyckats ta mig upp och planerna för dagen är att vara i skolan till klockan 4, sen direkt hem och rida Polo innan kl 5. Jag brukar hinna rida i ca 30 minuter eftersom att det tar 20 min hem och sen ska jag göra iordning honom och byta om. Antonia rider Bosse idag eftersom att hon slutar tidigare än mig. 
Nu så...

axelinaackie.blogg.se / 27 November, 2013 - 22:47 / Allmänt
0 kommentarer

Jag jobbade väldigt mycket med engelska denna kvällen, satt i 1 timme och 10 minuter totalt och tränade på golsor (inte så många, 30 st typ) och det var helt omöjligt att lära sig dom! Sjukt alltså! Det var jätte svåra ord som jag inte ens förstod på svenska. Så när jag hade rätt på hälften gav jag upp. Men jag måste kunna dom innan provet så jag får öva mycket på dessa glosorna. Tur att provet inte är förren om typ 4 veckor eller något sånt.
Sen skrev jag lite på en engelska-uppsats. Man ska forska om ett engelsk-talande land och jag valde såklart Irland! Väldigt kul att skriva om det, älskar att skriva, älskar Irland och gillar engelska! 

Trimmade Bosse i ridhuset och han var jobbig i vänstervarvet i början, gick och tryckte mot innerskänkeln och ville inte gå ut i hörnorna. Men efter att ha överdrivit hörnpasseringarna och klämt as mycket med innerskänkeln gick det finfint till slut!
Polisen fick en chill dag och gick på bandet i 35 min. :)
sorry

axelinaackie.blogg.se / 27 November, 2013 - 18:55 / Allmänt
1 kommentarer

Måste göra läxor typ resten av kvällen så ingen bloggning från min sida förren sent!
 
HAHAHAH, ni ser ju...
 
 


bara lite realistiska tankar

axelinaackie.blogg.se / 27 November, 2013 - 12:00 / Allmänt
0 kommentarer

Jag har inga behov över huvudtaget att få bra betyg. 
Givetvis ska jag kunna det som lärarna ber mig om att jag ska kunna, men just betygen, att jag ska ha bra betyg på ett papper är inte nödvändigt för mig någonstans.
Om jag får med mig kunskapen så spelar det ingen roll vilka betyg jag får eftersom att jag ska gå på rid-gymnasiet och för att komma in där behöver jag inte ha topp-betyg. Dom ska ju vara bra såklart, men inte överdrivet.
 
Det jag ville säga var att jag inte behöver fjäska för lärarna längre, whioooo! HAHAH, skoja. Men jag tror faktiskt att det spelar en liten roll hur man beter sig, om man är trevlig osv mot sina lärare. Jag tror att det är svårt att bara betygsätta hur bra man är på ämnet. Så var trevlig mot dina lärare! ;-)
 
 


Off to school

axelinaackie.blogg.se / 27 November, 2013 - 09:43 / Allmänt
0 kommentarer

Vet inte riktigt vad rubriken betyder, men folk brukar skriva det så det borde funka. ;-) 
Onsdag idag, helt vanlig dag i mitten på veckan. En seg dag med typ bara NO och matte till klockan 4. Eller det känns så iallafall, haha!
Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, får se om jag hinner rida båda 2 idag. Som sagt slutar jag ju 4 och ridskolan börjar halv 6 men det känns bättre att rida 1 ordentligt än att slafsa igenom 2.

Potter när vi hoppade 120 här om dagen, hahah, den ponnyn vet inte sitt eget bästa ;-)
sådär ja!

axelinaackie.blogg.se / 26 November, 2013 - 20:23 / Allmänt
1 kommentarer

 Har lagt undan alla böcker nu och gått och lagt mig i min säng och tänkte kolla på TVD innan jag somnar. Men innan dess är jag allt tvungen att kika in här!
 
Bosse skrittade jag ut en liten runda på 20 minuter med mycket terräng, han var ovanligt smidig ska ni veta! Valde med omsorg vart han skulle sätta ner sina baouta stora hovar. Sen red jag lite i ridhuset innan han fick gå in i sin box igen.
Polo trimmades i lite drygt 40 minuter och var jätte fin, galopperade mycket då jag inte galopperade något alls igår.
ååh, söta!
 Godnatt säger jag nu, ska somna med Damon framför mig. ^^
 


På väg hem till stallet

axelinaackie.blogg.se / 26 November, 2013 - 14:46 / Allmänt
2 kommentarer

Vill verkligen rida ut i skogen med båda 2 idag men troligtvis blir det bara 1 tur medan den andra är tvungen att trimmas i ett tråkigt ridhus. 
wishes for christmas

axelinaackie.blogg.se / 26 November, 2013 - 07:00 / Allmänt
0 kommentarer

1. Pengar, det kan man aldrig få för mycket av, haha!
 
2. Vita animo ridbyxor, har bara 2 par vita för tillfället.
 
3. Juicy kofta, någon med lite bruna detaljer typ, men inte för mycket brunt. 
 
4. Kläder

5. Få gå på ögonfrans-förlängning 
 
 
Alltså om jag ska vara ärlig har jag allt jag behöver, ni får kalla mig för en bortskämd liten snorunge men det är faktiskt sant, haha! Men det som står ovan är faktiskt saker som jag behöver/ verkligen vill ha. :)
 


kalllllt

axelinaackie.blogg.se / 25 November, 2013 - 22:22 / Allmänt
0 kommentarer

Bytte om direkt när jag kom hem från stallet (klockan 10, haha) och tog på mig morgonrock och sitter nu i soffan med en filt och ska titta på senaste avsnittet av revolt som kom ut idag medan jag väntar på att maten ska bli klar. 
Visste ni att hon bitchiga i programmet (längst till vänster på bilden) är ledare för en grupp ungdomar som kommer och rider på helgerna! Lite coolt ändå 
Ser ni på revolt? :)
 
 


Fina ponnysar!

axelinaackie.blogg.se / 25 November, 2013 - 22:03 / Allmänt
0 kommentarer

Jag avskyr när man på onsdag kväll kommer hem från skolan halv 5 och ska packa ALLT, rida och bada hästar. Så eftersom att jag är så smart började jag packa lite redan idag! (Danmark om 8 dagar) 
Lite skydd, schabrak och täcken packade jag ihop. 

Båda 2 trimmades en kortis i ridhuset efter gårdagens tävling. Hade mitt nya skritt-täcke som jag köpte igår av jätte tjockt ylle, jätte fint!
Bosse var kanon fin, till och med i vänster varv och drog i princip ingenting i vänstertygeln! Så han får en stor guldstjärna!
Polo var lite spänd i början för att Lillan sparkade sönder spegeln som är i ridhuset och då blev Polo jätte rädd. Han är lite mesig om jag ska vara ärlig, vi var inte ens nära när Lillan sparkade.
Men jag skrittade honom en stund och började sedan rida igen och då slappnade han av och gick väldigt bra i slutet! 


På bussen

axelinaackie.blogg.se / 25 November, 2013 - 16:11 / Allmänt
0 kommentarer

Sällan jag åker buss, men idag slog jag till med det!
När jag kommer hem, typ om en kvart så ska jag hinna med många saker innan klockan halv 6 då jag åker till stallet.

1. Gå på Toa
2. Byta om
3. Äta nåt
4. Eng läxa, förra veckan
5. Sp läxa, förra veckan
6. Matte läxa 
7. Eng läxa, denna veckan 
8. Sp läxa, denna veckan 

Bloggar sen under kvällen :)

Sitter i Skolan

axelinaackie.blogg.se / 25 November, 2013 - 15:29 / Allmänt
0 kommentarer

Halojj! 
Nu sitter jag i skolan med Clöra och försöker jobba men Clöra grymtar jäte högt!
Ne men jag skulle bara säga att jag är jätte snäll i skolan nu. Förut så var jag lite elak och kaxig pch trodde att jag var något. Men denna veckan har jag försökt att säga snälla saker men jag har inte börjat än :)
 
/MOA
 


Hej och godmorgon måndag

axelinaackie.blogg.se / 25 November, 2013 - 07:00 / Allmänt
0 kommentarer

Jag känner mig allmänt taggad på livet för tillfället faktiskt, givetvis inte på skolan, har lust att skita i allt som har med skolan att göra faktisk. Det jag är glad över är mina hästar, mitt liv med andra ord. Åhh, tur att jag har mina älskade hästar, det enda som har någon betydelse i mitt liv.
En tävling kvar detta året nu som är baltic Cup i Danmark, har nästan bestämt vilka klasser jag ska hoppa, men återkommer mer om det.
 
Så mycket mer har jag nog inte att säga förutom att vi ska på skolbio idag på morgonen och sedan ska vi äta lunch någonstans inne i kungsbacka innan vi går tillbaka till skolan tror jag, dock är det typ bara jag och Tova i min klass som inte gillar skolmaten så alla andra kanske vill gå till skolan och äta... får se. Min klass är konstig btw
 
 
 


Nu är helgen slut.

axelinaackie.blogg.se / 24 November, 2013 - 22:31 / Allmänt
0 kommentarer

Nu har jag äntligen landat i min sköna säng, nyduschad och luktar som en viol (eftersom att jag använde en violtvål, haha) 
Jag har tvättat ansiktet med 3 olika grejer som ska vara bra om man vill få bort finnar, riktigt starka grejer ska ni veta, för att det svider som in i helvette, det är något sprit typ. 
 
Helgen har varit väldigt rolig, här kommer lite mer utförliga reslutat än vad jag skrivit innan. 
 
Torsdagens 110 cm som var kval 1 i childrens competition med Elenya gick finfint, kom 1 utanför placering, men jag red en stabil och avvägd runda, dubbelnolla var jag men ville bara känna på hur hon "var" eftersom att det var våran första riktiga tävling.  
 
Sen på fredagen fick jag inget flyt alls, Elenya var jätte snäll och hoppade jätte bra men jag själv klantade till det på 2 ställen så vi fick 2 nedslag. 
 
Efter att ha varit rosenrasande på mig själv i ca 24 timmar var det dags för finalen som gick i 120cm. Jag shapade upp mig från gårdagen och Elenya hoppade lika fint som alla andra dagar och vi var felfria rakt igenom (bedömning A.1a) 
Red en ganska så snabb omhoppning som räckte till en 2a plats! Med tanke på att det var min och Elenyas första tävling är jag mer än nöjd! :)
 
Sen idag då hoppade jag Bosse och Polo varsinn 110cm. Polos första start på över 9 veckor så jag red runt en schysst runda, red lagoma vägar och lagomt fort, han kändes toppen och vi var nolla, kom 3 utanför placering tror jag. 
Bosse red jag snabbt på vilket är min och hans specialitet nu för tiden, allt stämde och vi galopperade i mål som segrare! Har film från denna rundan, ska se om jag kan lägga upp den. :)
 
 
 
 


Resultat

axelinaackie.blogg.se / 24 November, 2013 - 12:28 / Allmänt
2 kommentarer

Vann med Bosse idag, red snabbt men kontrollerat så jag är jätte nöjd! 
Med Polo ville jag bara få en stabil och felfri runda eftersom att detta var första tävlingen på 9 veckor, det fick jag också och han kändes jätte fin! :) 
:)

axelinaackie.blogg.se / 24 November, 2013 - 11:53 / Allmänt
0 kommentarer

Film

axelinaackie.blogg.se / 23 November, 2013 - 22:45 / Allmänt
0 kommentarer

Ligger med sköna täcken i lastbilen och kollar på TVD, imorgon hoppar jag Polo och Bosse varsin L.A runda bara. Dom trimmades förut och båda gick jätte fint! 
Världens finaste C-ponny 
 


Bästa Elenya!

axelinaackie.blogg.se / 23 November, 2013 - 17:54 / Allmänt
2 kommentarer

2a i finalen som var 120cm, jätte nöjd!! Dubbelnolla :)Jag bara äter och äter

axelinaackie.blogg.se / 23 November, 2013 - 10:21 / Allmänt
0 kommentarer

En liten nackdel med att fylla lastbilen med bara kakor, men gott äre. HAHAHAH, fy så fet jag lät där. 

Har varit ute och gått i 30 min med Elenya som en liten morgon promenad, sedan tvättade jag rent hennes vita strumpor så att de blev helt rosa och ställde in henne i en nymockad box, full service här jao!
Idag ska jag rida mycket bättre, MAX 4 fel, ett ner kan man alltid få. Men om jag klantar till det mer stryper jag mig själv. :) 
Jag suger

axelinaackie.blogg.se / 22 November, 2013 - 16:48 / Allmänt
0 kommentarer

Red så himla dåligt idag vilket resulterade i 2 nedslag. Kom helt jävla pannkaka in i en 3 kombination så hon rev B hindret och kom jätte nära på en oxer. Elenya var jätte snäll men jag red som en kratta.
snabb var jag iaf, om jag hade varit felfri skulle jag kommit 2a
Disney channel

axelinaackie.blogg.se / 22 November, 2013 - 11:17 / Allmänt
3 kommentarer

Har ingen aning om hur det gick till, men Disney channel funkar i lastbilen! Så ni vet vart jag kommer hänga... ;-)Morgonpromenad ❤

axelinaackie.blogg.se / 22 November, 2013 - 08:47 / Allmänt
1 kommentarer

Mys

axelinaackie.blogg.se / 21 November, 2013 - 20:17 / Allmänt
0 kommentarer

Elenya gick toppen idag, felfri och det kändes super!
Sitter i lastbilen nu med toast, godis och julmust samtidigt som jag kollar på "i huvudet på Gunde svan". 
Med Clara förstås! Haha ;)
SERIÖST?!

axelinaackie.blogg.se / 21 November, 2013 - 15:05 / Allmänt
0 kommentarer

Snöööööö! :( :( :( :( 
Tur att jag har med varma täcken till både mig och Elenya! ;-) 

Finally on our way!

axelinaackie.blogg.se / 21 November, 2013 - 14:14 / Allmänt
1 kommentarer

Mycket att göra idag!

axelinaackie.blogg.se / 21 November, 2013 - 09:14 / Allmänt
0 kommentarer

Ska rida 2, bada Elenya, packa det som är kvar, fixa mig och äta på 3 timmar och 45 min. Så bäst att jag sätter igång! 
Puuuhh!

axelinaackie.blogg.se / 20 November, 2013 - 21:45 / Allmänt
0 kommentarer

3 hästar ridna och ungefär hälften packat, sadelskåpet rensat och har packat in lite saker, skåpen i lastbilen är proppade med kakor, chips och godis och mina egna kläder är packade. 

Dock har jag inte gjort någon läxa, har spanska och engelska men det tänkte jag göra imorgon på vägen till grevagården! (Eller inte) ;)
Packar käk... 😴😴

axelinaackie.blogg.se / 20 November, 2013 - 20:13 / Allmänt
0 kommentarer

Hejhej!

axelinaackie.blogg.se / 20 November, 2013 - 14:33 / Allmänt
0 kommentarer

Är i skolan nu och har precis kläckt ur mig en as bra äventrysberättelse och skrev den på 50 minuter. Slutar 4 och då skyndar jag mig hem och rider ut på Elenya med Antonia som rider Lillan, tänkte att hon får en skön uteritt innan tävlingen!
Om jag hinner så trimmar jag Polo också, ridskolan börjr halv 6 så jag får ligga i. 
Bosse tänkte jag rida efter ridskolan vilket är klockan 20 över 9 och mellan halv 6 och 20 över 9 ska jag kanske raka elenya, bada henne och packa ALLT. 
 


Random bilder

axelinaackie.blogg.se / 20 November, 2013 - 10:34 / Allmänt
1 kommentarer

 
 
 


Packar!

axelinaackie.blogg.se / 20 November, 2013 - 07:27 / Allmänt
0 kommentarer


2 dagar kvar till tävling...

axelinaackie.blogg.se / 19 November, 2013 - 21:51 / Allmänt
0 kommentarer

godnatt, ska blogga bättre imorgon ;-)
 
 


Min snabba Springare!

axelinaackie.blogg.se / 19 November, 2013 - 15:56 / Allmänt
0 kommentarer

Polo var AS snabb i skogen idag, det kommer bli svårt att slå oss i galopptävlingen Clara...! Tonårsbossen

axelinaackie.blogg.se / 18 November, 2013 - 20:52 / Allmänt
0 kommentarer

Sitter i soffan och tittar på tonårsbossen som går på 3an. Det hade ju varit grymt kul att få styra över ekonomin i en månad, men tror inte att det hade slutat så bra för mig... ;-)
Alla 3 gick finfint idag och dagens stora guldstjärna går till Bosse. 
Polo hoppade jag över väldigt smala lydnadshinder, han smet förbi bara en gång och det var på ett blått, smalt plank. Men bortsätt från det gick det jätte bra faktiskt! Dock var han saiko när jag travade av, men huvudsaken var att det gick bra med hinderna.
Elenya var duktig som vanligt, reglerade galoppen mellan 2 bommar på marken och det gjorde hon finfint! 
Kolsvart när man slutar skolan...

axelinaackie.blogg.se / 18 November, 2013 - 16:03 / Allmänt
1 kommentarer

Det är SJUKT hur den människan som gjorde vårt schema kan göra så att man inte ens hinner hem innan det är kolsvart?! Hatar skolan och hatar vårat schema, att gå till klockan 4 tre dagar i veckan är inte okej någon stans.

Nu ska jag iallafall hem och rida Polo och Bosse i ridhuset. Polo ska markarbetas med lite lydnadshinder, men bara om det inte är så mycket folk i ridhuset och om pappa har tid att hjälpa mig. :)

M töp


solsidan om 1 minut

axelinaackie.blogg.se / 17 November, 2013 - 19:59 / Allmänt
0 kommentarer

såååå, nu har jag landat i soffan efter en väldigt lång dusch som verkligen behövdes eftersom att det tog ett tag att tina upp mig. Föreställ er som det är på tecknade filmer, att man är inne i en stor iskub. Precis så kände jag mig! 
Kosten jag har stoppat i mig idag har bestått av: 4 maränger (bakade egna) 2 negerbollar och 5 pepparkakor. Det känns himla stabilt vill jag lova! Ska försöka bättra mig en smula, men då tappar jag livsglädjen så jag tror nog att jag fortsätter med min egna lilla diet - "Ät så mycket kakor du orkar" heter den!
 
Bosse reds ut i 1 timme idag och Polo trimmades. Båda gick jätte fint!
Nu är det inte så långt kvar till grevagården, elenya tors,fe,lör och Bosse&Polo söndag. :)
 


❤❤

axelinaackie.blogg.se / 17 November, 2013 - 13:59 / Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon

axelinaackie.blogg.se / 17 November, 2013 - 08:40 / Allmänt
0 kommentarer

Nu är det bara 4 dagar kvar tills grevagården, det är fett najs (hahaha, vart fick jag fett najs ifrån??) 
Kommer naturligtvis ta ledigt från skolan och inte bara 1 dag, utan 2 ! 
Så nästa vecka blir en chill vecka. 
Idag ska P och E trimmas och B ska ridas ut. Vi hörs senare under dagen. :)
Dagens

axelinaackie.blogg.se / 16 November, 2013 - 19:38 / Allmänt
0 kommentarerVisar er vad jag köpt ikväll ;)

axelinaackie.blogg.se / 16 November, 2013 - 16:51 / Allmänt
0 kommentarer

Starbucks

axelinaackie.blogg.se / 16 November, 2013 - 14:53 / Allmänt
0 kommentarer

Stallet klart!

axelinaackie.blogg.se / 16 November, 2013 - 13:04 / Allmänt
0 kommentarer

Alla hästarna är motionerade och det gick as bra !
Nu ska jag hem och byta om snabbt och sen in till Göteborg med Felicia, jag gillar egentligen inte att "gå på stan" men om det inkluderar fika och trevligt umgänge är det okej, haha! Ttyl
Hola mi amigos!

axelinaackie.blogg.se / 15 November, 2013 - 20:40 / Allmänt
0 kommentarer

Como estas? Estoy pues regular.
Pero hoy mi caballos estaban muy bien. Me encanta estar en el establo. Y me encanta mis caballos mucho. 
Där tog mina spanska skills slut tyvärr, men hade gärna fortsatt! 
Red lite markarbete idag, en rolig bana på upphöjda bommar med lite linjer och bågar som Var ganska svåra. Red den övningen på alla 3 och Bosse gjorde det bäst tror jag. Han var jätte glad i början, skuttade omkring och gjorde några försök på bocksprång men stackarn kan ju inte bocka, haha! Han går så bra på den mjuka pelham stången till skillnad från det 2 delade bettet. 
Polo gick det väl hyfsat med, men inte perfekt. Han var lite för pigg och vild för att det skulle gå prima på en lydnadsövning, men han var jätte fin när han travades av!
Elenya var jätte duktig på övningen, lite svårt att hinna med att svänga i början, men när jag till sist kunde svänga gick det jätte bra! Hon har så himla skönt språng, haha
Fredagsmys

axelinaackie.blogg.se / 15 November, 2013 - 20:01 / Allmänt
1 kommentarer

Tidsfördriv...

axelinaackie.blogg.se / 15 November, 2013 - 14:17 / Allmänt
1 kommentarerHästarna blir glada iallafall! 
Outfits till grevagården

axelinaackie.blogg.se / 15 November, 2013 - 11:00 / Allmänt
0 kommentarer

Fredag, kval 1, 110cm:Svart schabrak med rosa och glittrig kant + matchande luva. Jag ska ha min svarta animo kavaj och min svarta samshield. 
 
 
Lördag, kval 2, 115cm: Antonias bruna RG schabrak och min långa bruna luva. Till detta ska jag ha min ljusblåa animo-kavaj. Eftersom att allt annat är brunt så passar det bra med en blå kavaj. 
 
 
 
Söndag, Final, 120cm: Om sörran är på bra humör kanske jag får låna hennes svara equiline schabrak med strass och hennes svarta equiline luva, det är ju ändå hennes häst jag tävlar på och alla mina schabrak är så färggläda att dom inte passar så bra till en orange häst. ^^ Och till detta ska jag ha min svarta kavaj. 
Denna luvan fast svart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Stretching

axelinaackie.blogg.se / 14 November, 2013 - 22:26 / Allmänt
1 kommentarer

Innan jag åkte hem från stallet stretchade jag nacken på Bosse och Polo. Tog lite godis och höll vid virveln ungefär så att dom fick sträcka ut ordentligt. Bosse var grym på det, han slingrade sig som en liten orm och hade säkert kunnat böja hela sig som en banan om han behövde. Och när jag sedan höll godiset mellan frambenen bugade han nästan så jag ska försöka lära honom att buga! 
Polo däremot var stel som en pinne, i början höll jag godisen ganska långt bak och då fattade han ingenting och började snurra runt, men när jag hade övat några gånger kunde han ta godisen när jag höll den i mitten på magen, så jag måste verkligen öva Polo, haha! 
Det knäckte i bådas nackar första gången dom skulle kolla till vänster. Det kanske har ett samband med att båda är sämre i vänster varv? 
Dagens ridpass i plural

axelinaackie.blogg.se / 14 November, 2013 - 18:27 / Allmänt
0 kommentarer

Idag hanns 3 hästar med, Potter, Polo och Bosse. 
Bosse reds ut i 35 minuter, han var lite dum och försökte vända några gånger i början, men på vägen hem var han jätte glad och snurrade på huvudet jätte mycket när vi galopperade.
Polo hoppades lite och det gick prima, hoppade en linje med 5 galoppsprång. Ska hoppa 1 eller 2 gånger till innan tävlingen varav en gång små och smala lydnads-hinder så jag får lite pli på djuret! 
Sist svingade jag mig upp på Potter, han var oerhört fin! 
I min skolväska.

axelinaackie.blogg.se / 14 November, 2013 - 10:21 / Allmänt
1 kommentarer

Ointressant, men i brist på annat får ni läsa om vad jag har i min skolväska, hahaah!
 
- Ett par lurar
 
- Paraply
 
- Alltid något som går att äta, tuggummi, en macka eller frukt.
 
- Eventuella skolböcker. 
 
- linjal 
 
- Dator
 
- Plånbok 
 
- Busskort, nycklar
 
Tror det var allt! Det hade varit najs att alltid ha en fyllt godispåse, men jag tror inte att den skulle vara fylld så värst länge... ;-)
 


5 speciella sanningar om mig

axelinaackie.blogg.se / 14 November, 2013 - 09:13 / Allmänt
0 kommentarer

 
- Jag är inte nervös på tävlingar förren jag går in på banan. 
 
- Min hy SUGER.
 
- Jag har as stora händer och as feta fingrar. 
 
- Idag har jag samma tröja på mig i skolan som jag hade på clear-rounden igår, hahahahaha, men den är ren, lovar. och det var den enda tröjan som passade till byxorna jag har.  ;-) 
 
- Igår fick jag en moncler jacka, haha, kanske inte en så speciell sanning, men men. :)
 


Bilder från Clearrounden

axelinaackie.blogg.se / 13 November, 2013 - 21:33 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
 
 
Har sjukt mycket ovisade bilder för tillfället, det känns väldigt bra !
 
 
 


Insidious nästa ;-)

axelinaackie.blogg.se / 13 November, 2013 - 16:42 / Allmänt
0 kommentarer

Kommer vi våga se?? ;-)Fin Elenya

axelinaackie.blogg.se / 13 November, 2013 - 11:28 / Allmänt
1 kommentarer

Hon kickade framför ett hinder så distansen blev helt fel och jag kom as nära så jag rev ett, men annars var den en prima runda så det känns toppen inför nästa helg!Elenya och kameran är redo!

axelinaackie.blogg.se / 13 November, 2013 - 09:48 / Allmänt
1 kommentarer

Red Bosse och Polo imorse och båda var jätte fina!
Godkväll

axelinaackie.blogg.se / 12 November, 2013 - 22:20 / Allmänt
0 kommentarer

Trimmade en kortis på Bosse, han var jätte fin!

Polo var inte så fin i början, jag var nära på att dra i tyglarna och säga:
-idag orkar jag inte med dig Polo.
Men istället började jag rida bättre och jätte noggrant vilket ledde till en ganska så lyckat ridpass!
Elenya var fin idag, hon kändes som vanligt! 

Kortfattad, men konkret. 
Hahaha, kul jag var där!
Imorgon ska jag och Clara fota unghästtävlingen i Kungsbacka, vi ska använda bilderna till vårat skolarbete och när vi ändå är där så passar jag på att hoppa en runda med Elenya så jag har hoppat en liten klass innan tävlingen nästa vecka. Hoppar bara en liten 110cm. 
Rider Bosse och Polo imorgon bitti så dom är klara, åker till skolan igen när vi fotat (och hoppat) är i skolan i 2 h typ, åker hem, Clara följer med mig hem, vi kollar på film resten av dagen. 
Chill!
Ask.fm/axelinapetterssonH

axelinaackie.blogg.se / 12 November, 2013 - 20:50 / Allmänt
0 kommentarer

Foto!

axelinaackie.blogg.se / 12 November, 2013 - 11:10 / Allmänt
0 kommentarer


Jag sitter och fotar lite i skolan:) när jag kommer hem ska jag äta lasange WIHO
Blogg-rape av Moa skulle jag gissa, hahahahah


godmorgon!

axelinaackie.blogg.se / 12 November, 2013 - 08:08 / Allmänt
0 kommentarer

 
Ovan ser ni min frukost, mm, mm, mm.... 
Nu väntas ännu en dag med chill skola, vad ska vi se för film idag? ;-)
 


Ooupsi

axelinaackie.blogg.se / 11 November, 2013 - 21:57 / Allmänt
0 kommentarer

Jag glömde helt av att blogga nu på kvällskvisten! Men bättre sent än aldrig, right? 
Idag hörrni, hade jag en fruktansvärd uteritt.
Det började med att jag och Bosse red iväg med en stor fluffig yllefilt runt oss båda och pratade med Clara samtidigt i ett par hörlurar. Bosse var jätte snäll hela rundan, bara traskade på och var väldig pigg och glad. 
Fattade galopp och galopperade upp för en lång backe, men någonstans i mitten av backen bröts mitt och Claras samtal. Jag fortsatte galoppera för att jag trodde bara att samtalet bröts för att det var dålig teckning i skogen. 
När jag var uppe för backen och hade saktat av till skritt följde jag sladden för att ta fram mobilen och ringa upp Clara igen, men hittade ingen telefon! 
Arg red jag tillbaka hela jätte långa backen och letade efter min telefon, men jag hittade den inte. Eftersom att jag galopperade kunde den ju ha flugit en bra bit. 
Fick rida hem jätte ledsen utan telefon. 

Vi åkte sedan tillbaka till backen där jag tappade honom med bilen och så gick jag och letade i diket, och där låg han, ensam och kall! 
Min älskade iPhone<3 

Sen trimmades Polo, han gick mycket fint i ridhuset! 
Hade sen en rykttävling med Felicia som på den gamla goda tiden! Snacka om att Polo var smutsig, ni ser ju på bilden nedan hur mycket stöv jag ryktade fram! 
Ryktade länge, kammade igenom svansen, borstade rent alla ben och oljade in hovarna, så nu skiner han! :D
Slutat skolan

axelinaackie.blogg.se / 11 November, 2013 - 14:12 / Allmänt
0 kommentarer

Gud vilken chill dag! Så himla skönt, jag och Clara satt inne i ett mörkt rum i en soffa och kollade på en jätte bra film. Hur skönt lixom? ;-)
Fast vi skrev faktiskt lite på redovisningen vi ska ha på fredag så lite duktiga var vi allt! Vi har valt att fördjupa oss i fotografering, tekniker och lite om hur man får en så bra bild som möjligt. Faktiskt ganska kul att lära sig om då jag älskar att fota med systemkameran! 

Är påväg hem nu och planen är att rida ut Bosse runt sjön, tar ca 40 min och är en del terräng men man kan galoppera också. 
Och Polo ska trimmas i ridhuset! :) 
Bra o veta om Elenya ;-)

axelinaackie.blogg.se / 11 November, 2013 - 11:29 / Allmänt
1 kommentarer

Tänkte att eftersom att ni kanske inte vet så mycket om Elenya tänkte jag ändra på det och berätta allt jag kan om henne! Haha, kanske inte riktigt men här kommer lite kul fakta:

-man kan inte pussa henne på mulen, man kan knappt klappa henne på mulen heller

-hon har tävlat 140 fast med 4fel.

- Hon är väldigt seg att rida, men när man hoppar blir hon väldigt pigg och glad!

- hon är jätte lätt att reglera fram till hinder men får lätt trångt på alla distanser pga hennes stora galopp.

- hon har blivit buköppnad 2 gånger så det är väldigt synd om henne.

- när vi köpte henne vävde hon ganska mycket i boxen men nu har hon slutat med det helt.

- Hon hatar hundar, om en hund går förbi sparkar hon mot den. 

Såååå, hoppas ni fick reda på lite mer om Elenya än ni redan visste. ;-) 
Det här med uppdatering

axelinaackie.blogg.se / 11 November, 2013 - 07:15 / Allmänt
0 kommentarer

Förstår om det kan kännas lite klent med blogginlägg ibland, men jag har inte så mycket tid så vissa dagar hinns det inte med helt enkelt, hur mycket jag än vill.
3 inlägg om dagen när det är skola tycker jag känns lagom. Det hinner jag med utan att det blir för mycket och för stressigt. 
Sen försöker jag såklart alltid få så många inlägg som möjligt, personligen gillar jag såklart bloggar med väldigt bra uppdatering så 5 inlägg om dagen tycker jag är väldigt bra, men det tar ju sin tid och så mycket tid har jag bara på lov.
Så hoppas ni förstår att det blir lite ont om tid på vardagarna, men 3 per dag hinner jag med iallafall! :-)
Godnatt allihop!

axelinaackie.blogg.se / 10 November, 2013 - 22:30 / Allmänt
1 kommentarer

Imorgon och hela kommande veckan har vi temavecka så jag slutar 2,2,2,2, halv 2. 
S C o r e
Elenya hoppning

axelinaackie.blogg.se / 10 November, 2013 - 15:07 / videor
4 kommentarerPolo ❤

axelinaackie.blogg.se / 10 November, 2013 - 11:08 / Allmänt
0 kommentarerHoppsöndag

axelinaackie.blogg.se / 10 November, 2013 - 08:51 / Allmänt
0 kommentarer

Men funderar på att ta mig i kragen och rida Polo nu på morgonen, ridhuset är nämligen upptaget mellan 10 och 12. 
Fast nu kom jag på att jag ska rida ut på Polo ju!
 
Sen då i eftermiddag ska jag hoppa litegrann med Bosse och Elenya, om ni har tur kan Antonia filma men troligtvis har ni inte tur... ;-) 
Åh vad jag saknar dig :(

axelinaackie.blogg.se / 09 November, 2013 - 22:08 / Allmänt
1 kommentarer

 
Fina Cleo, saknar dig så himla mycket. Men det känns lite bättre när jag fick reda på att du vann 2/2 klasser idag! 


Rakning av vit ponny

axelinaackie.blogg.se / 09 November, 2013 - 20:28 / Allmänt
2 kommentarer

Klippningen gick så bra idag. Jag fick till och med klippa Polo på hela huvudet med den stora maskinen. Det är ett bevis på att han litar på mig för att förra gången när han klipptes var det inte jag som var klippare och då gick det inte ens klippa på ganascherna.
Samma sak om någon av de som jobbar i stallet ska ta honom i boxen eller i hagen går det inte alltid, men mig kommer han alltid fram till. #Nukännerjagmigbådestoltochspeciell
Som ni såg på före och efter bilderna blev det STOR skillnad på hans utseende. Förlåt Polo, men innan jag klippte dig var du ganska ful... ;-)
 
Dagens ridpass är ganska tråkigt att både skriva och läsa om så jag hoppar det idag. Eller det är kul att skriva och läsa om hoppning och uteritter men jag gjorde inget av det idag. Fast imorgon ska jag hoppa! Bosse och Elenya. 
 
De kommande dagarna håller jag alla tummar och tår för en speciell sak... Kanske får ni reda på vad det är, kanske inte. ;) Å vad mystisk jag är! haha
 
 
 


bloggar snart...

axelinaackie.blogg.se / 09 November, 2013 - 18:58 / Allmänt
0 kommentarer

Men skriver lite läxor för tillfället. Eller läxor och läxor, det är en uppsats i engelska som ska vara inne vecka 4. Men jag gillar att skriva på engelska och jag tycker att det är extra kul när jag ska skriva om mitt favoritland Irland. :)
 


Innan vs efter!

axelinaackie.blogg.se / 09 November, 2013 - 15:07 / Allmänt
2 kommentarer


Polooooo

axelinaackie.blogg.se / 09 November, 2013 - 09:51 / Allmänt
0 kommentarer

Idag ska Polo få en totally-makeover. Han ska klippas, badas och tvätta svansen. Så han kommer bli väldigt fin! Får se om
Han litar på mig såpass mycket att jag får klippa huvudet, men det är inte så troligt! ;-)
Men först ska han trimmas!
Duktiga pownisar

axelinaackie.blogg.se / 08 November, 2013 - 17:51 / Allmänt
0 kommentarer

Potter var väldigt dragig i handen till en början, men efter att ha hoppat över ett hinder på ca 30 cm typ 40 gånger och gjort halt efter så lyssnade han toppen på mig i slutet! :)
Polo hoppades lite idag, men bara 10 språng så inte mycket. Han var väldigt pigg och glad och skuttade över snällt och fint! 

Nu ska jag äta middag och sedan baka kladd-kake-muffins-med-mini-marsmellows-i. ;-)
Fredag

axelinaackie.blogg.se / 08 November, 2013 - 13:54 / Allmänt
1 kommentarer

På slöjden idag brände jag Clara på en 1000 graders varm spets. Hahahahah, så himla klumpigt! 

Antonia ska trimma Bosse idag, ingen speciell anledning förutom att det är bra att hon rider honom ibland och ser till att han känns bra. 
Själv ska jag bara rida 2 idag, Polo och Potter. På Potter tänkte jag först rida ut en sväng och sedan ställa upp ett litet hinder på varje långsida och göra halt efteråt. Han springer iväg lite mycket efter hindret så jag får sätta lite pli på apan. ;-) 
Polo ska hoppas litegrann i slutet av ridpasset, bara långt och lite eftersom att det är första hoppningen på läääänge.
Välkommen fredag ❤

axelinaackie.blogg.se / 08 November, 2013 - 07:40 / Allmänt
0 kommentarer

Snabb idag igen!

axelinaackie.blogg.se / 07 November, 2013 - 19:36 / Allmänt
0 kommentarer

Red bara Bosse idag för att ridskolan började 5 och jag slutade 4, precis som igår. Hann rida ett mycket fint pass på trettio minuter. Jag tänkte mycket på att hålla min hand buren, ha korta tyglar och vara jätte mjuk på handen. 
Det gick prima! Bara man är mjuk på handen går det bra med Bosse.
Efter ridpasset kammade jag igenom hans svans och ryktade 200 drag på honom så nu skiner han (om möjligt) ännu mer än innan!
 
Polo fick promenera på bandet i 40 minuter. Det gjorde han mycket bra! Efter det fick även han en skönhetsrykt, oljade in hans hovar och borstade rent hans huvud. 
 
Nu ska jag äta vindruvor och kolla på film medan jag inväntar fredag. Och vet ni? JAG HAR INTE HAFT EN ENDA LÄXA PÅ HELA VECKAN OCH KOMMER INTE HA DET NÄSTA VECKA HELLER!!!!!  LYCKA! 
 
 


Eftermiddagslyx!

axelinaackie.blogg.se / 07 November, 2013 - 15:41 / Allmänt
0 kommentarer

tips att hålla sig frisk

axelinaackie.blogg.se / 07 November, 2013 - 07:00 / Allmänt
0 kommentarer

Då jag har bacillskräck är jag väldigt nogrann när det gäller hygien vilket medför att jag sällan blir sjuk. Så här kommer mina bästa tips som jag själv följer varje dag.
 
- Ät inte något som någon annan tagit på, det gör jag aldrig. 
 
- Tvätta händerna ofta
 
- Ta inte i handtag
 
- Var inte onödigt nära andra personer
 
- Om jag inte har tvättat händerna på länge tar jag inte på något som jag sedan stoppar i munnen.
 
- Gå inte på offentliga toaletter
 
Haha, ni kanske tycker att det låter lite överdrivet
 
 
 


Rena sängkläder är så frasiga!

axelinaackie.blogg.se / 06 November, 2013 - 20:06 / Allmänt
0 kommentarer

Ligger i sängen nyduschad, med rena sängkläder och tittar på halv 8 hos mig och tänkte precis på att det är väldigt roliga människor som är med denna veckan! Och att Kimberly är ett väldigt fint namn, det ska jag döpa mitt barn till! 
 
Slutade skolan klockan 4 och hade ridit klart 5. Är jag snabb eller snabb? ;-) Hoppade lite med Elenya och hon hoppade jätte fint och det gick jätte bra! Men jag måste nog träna en del på att rida lite fort på henne eftersom att när jag skulle svänga lite snabbt idag gick det inte så värst snabbt... ;-) Men det är ju 5 gången jag rider henne och 2a gången jag hoppar henne så jag vet ju inte riktigt hur hon funkar än! 
 
 


Vill du att jag ska läsa DIN blogg?

axelinaackie.blogg.se / 06 November, 2013 - 19:41 / Allmänt
10 kommentarer

Jag skulle vilja börja läsa 3 bloggar till, har en speciell "bloggapp" i iPhonen som har 3 lediga platser.
Så om du vill får du jätte gärna länka din blogg i kommentarsfältet så kikar jag in och kanske blir jag stammis om den är riktigt bra! :-D
Elenya :)

axelinaackie.blogg.se / 06 November, 2013 - 17:34 / Allmänt
0 kommentarer


Dagens "vill ha" (ska köpa ;-)

axelinaackie.blogg.se / 06 November, 2013 - 10:50 / Allmänt
0 kommentarer

Det är denna rosa/gröna eskadron ryktväskan. För tillfället har jag en väldigt sliten ryktväska som jag har allt i. Massa olika borstar av alla olika slag, nummerlappar, pälsglans, diskborste, handdukar, gummiband, pensel, schampoo och säkert massa mer som jag glömt.
Så en ny ryktväska behövs verkligen! 
 
 
 


Kallt

axelinaackie.blogg.se / 06 November, 2013 - 08:43 / Allmänt
1 kommentarer

Hej mitt vinterland, nu är jag häääär.
Så skrev jag bara för att det var frost ute när jag vaknade idag. Har ni tänkt på att om man möter en person man inte känner och inte har något att prata om så pratar man om vädret. Typiskt svenskar.
 
Idag ska jag hoppa Elenya som ni redan vet och det ser jag fram emot oerhört!
Då min bajs-skola slutar 4 (vilket den gör 3 fucking dagar i veckan) hinner jag nog bara rida en eller 2 idag. Ridskolan börjar 5 så jag får rida en inne och en ute. 
 
Nu började min lektion för 10 minuter sedan, så det är bäst att jag avslutar. ;-)
Min och Cleos allra första tävling, tror jag var lite rädd att dra henne i munnen, eftergiften var inte för liten iallafall. ;)
 


Avslutade dagen...

axelinaackie.blogg.se / 05 November, 2013 - 21:23 / Allmänt
0 kommentarer

... Med 3 minuter planka, 10 situps och 10 armhävningar. Var bars tvungen att skryta lite, godnatt! :*Dagens ridpass ^^

axelinaackie.blogg.se / 05 November, 2013 - 21:23 / Allmänt
0 kommentarer

Började med att rida en sväng på Polo, han var fin idag också! Han har börjat coola ner en smula nu när han rids regelbundet igen. Inget nervsammanbrott idag förutom när jag skulle ta av filten... ;-)
Rider honom som vanligt förutom att jag inte rider på jätte små volter och jag rider bara i 30 minuter. 
 
Elenya reds också och hon var fin men lite lat, som vanligt alltså! Red på vanligt bett idag, i vanliga fall har jag ett pessoa bett. Men hon kändes lika bra och lydig i munnen som vanligt så jag tror inte att det spelar någon större roll. Imorgon ska jag hoppa elenya och då lägger jag ut film!
 
Bosse fick en lugn uteritt till människosjön och tillbaka. Han var jätte snäll! Han ska få 3 lugna dagar efter tävlingen. :)
 


Close up in my room

axelinaackie.blogg.se / 05 November, 2013 - 20:15 / Allmänt
0 kommentarer
Varm choklad till frukost...

axelinaackie.blogg.se / 05 November, 2013 - 08:18 / Allmänt
0 kommentarer

Fast det var bara gott tills jag hade ätit upp grädden, gjorde den alldeles för stark så när det bara var oboy brände det i halsen, HAHAHAHA fail.

En rolig nyhet är att vecka 47 som är SM-helgen ska jag hoppa childen på Elenya på Grevagården vilket de flesta redan vet. 
Men det jag inte Visse var att det är torsdag, fredag, lördag jag ska hoppa och då ska Elenya stå uppstallad där och jag och Sörran ska sova i lastbilen ! Det var det som var det roliga. Tror att det kommer bli en grym helg, alla är ju där eftersom att det är SM.
Bad update

axelinaackie.blogg.se / 04 November, 2013 - 22:16 / Allmänt
0 kommentarer

Drog till med en engelsk rubrik idag. Tufft.
Som planerat promenerade Bosse på bandet och Polo trimmades. Polo var jätte fin faktiskt, det förvånar mig! För att vara Polo var han oerhört lugn, gick snällt på tygeln och lyssnade fint på mig. 
På fredag hade jag tänkt att hoppa litegrann för första gången, då har han blivit riden i 2 och en halv vecka så det är ganska lagomt.
Imorgon hade jag tänkt att rida Elenya, Bosse och Polo. 

Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon till äckelskolan! Hatar skolan mer än någonsin. Efter 8 år i fängelse är man änna lite mör! (Läs sista meningen på Göteborgska, GROV!)


ÅH VAD DJUPT.


HEEJJJJ

axelinaackie.blogg.se / 04 November, 2013 - 16:24 / Allmänt
1 kommentarer

Antusiastisk rubrik må jag säga!
Idag ska Bosse få promenera 40 min på bandet efter 3 dagars tävling och Polo ska trimmas. Jag ska trava ganska länga i början, sen galoppera och sen skritta av för att han blir så himla hispig efter det att jag har galopperat.

Idag kan det hända 2 väldigt roliga saker, mer om det i framtiden, haha
Osammanhängande punkter

axelinaackie.blogg.se / 04 November, 2013 - 07:00 / Allmänt
1 kommentarer

~ jag var SÅ mycket sötare för typ ett år sedan. Får typ ångest när jag kollar på gamla bilder på mig själv och jämför det med hur jag ser ut nu. 
Tänk då om ett år till, folk kommer ju bli rädda för mig! 
Eller så var det så, att jag gjorde mig bättre på bild förr i tiden. Vi bestämmer att det är så. ;) Jag var nämligen värsta egopixarN och eftersom att jag tog så många bilder måste ju någon blivit bra.
Nu så tar jag typ aldrig bilder och då blir ju inga bra heller. SMART TEORI Ackie!
Men en sak är säker, jag blir fulare med tiden! Jag brydde mig nog mer om min utseende förr, nu är det enda jag bryr mig om mina hästar. ^^)

~ En gång hade jag samma vita ridbyxor 4 tävlingar i rad utan att tvätta, SLÅ DEN! ;-) 

~ hatar skolan, obeskrivligt mycket. Snart ger jag upp skiten. BRA motivation till alla er som läser detta. Skål

~ Jag saknar Cleo jättejätte mycket... 

~ inga hinder känns höga med Bosse, en magisk känsla.

~ Jag är faktiskt bra på att rida fort i omhoppningar, speciellt med Bosse och Cleo😏
Summa sumarum

axelinaackie.blogg.se / 03 November, 2013 - 12:58 / Allmänt
1 kommentarer

Det har varit en väldigt lärorik helg, jag har lärt mig jätte mycket och vet nu lite mer hur jag ska rida Bosse. Sen att det har varit stolpe ut gör inte så mycket.
Idag var det en jätte bra och jätte snabb runda, men jag tänkte att han skulle hoppa av typ 10 meter för stort, då trampade han om och rev eftersom att han inte hade någon chans att klara det. Men för övrigt var han jätte fin och kändes väldigt försiktig, jag flöt på i svängarna och kom bra på alla hinder utom det han rev.
Det sista jag tänker innan jag går in på banan...

axelinaackie.blogg.se / 03 November, 2013 - 09:30 / Allmänt
1 kommentarer


;-)


Hello darling❤❤❤

axelinaackie.blogg.se / 02 November, 2013 - 20:21 / Allmänt
1 kommentarer

SÅÅ nöjd!!

axelinaackie.blogg.se / 02 November, 2013 - 17:25 / Allmänt
1 kommentarer

Bosse var jätte fin idag och jag red så mycket bättre än igår. Det var en väldigt svår och maxad MsvB+5, näsan MsvA. Domaren sa att det var SM-klass på banan. Och det var inte en enda felfri av 42 stycken. 
Bosse rev A i kombinationen och 8. Men allt kändes as bra, min bästa runda med Bosse! 
Imorgon hoppar jag en L.A. :)
Bosse är redo för dag 2

axelinaackie.blogg.se / 02 November, 2013 - 13:15 / Allmänt
0 kommentarer


2 ryttarmissar...

axelinaackie.blogg.se / 01 November, 2013 - 17:57 / Allmänt
1 kommentarer

Jaksksbjwsöäan, så arg på mig själv. Bosse hoppade jätte fint, lite smått tokig som vanligt. Men jag backade onödigt mycket till 2 räcken. Jaja, imorgon ska jag inte backa så mycket utan rida frammåt och flyta på. Here we come!

axelinaackie.blogg.se / 01 November, 2013 - 14:36 / Allmänt
0 kommentarer


Äntligen! :-D

axelinaackie.blogg.se / 01 November, 2013 - 09:17 / Allmänt
3 kommentarer