ponnyer jag har/haft

axelinaackie.blogg.se / 13 Juli, 2011 - 00:08 / Allmänt

Min kariär startade på russet rusty! han var en snäll och bussig ponny som jag kom igång och hoppade lite l.c på. varge gång man skulle leda rusty så drog han ALLTID iväg! och då menar jag alltid! men i sina äldre dar så visste man ju vart man kunde finna honom för att gräs var nämligen hans passion!
därefter fick jag den charmige sharmör! sharmör var ett gulligt litet russ som var seg som sirap att rida! jag minns att på tävlingar ramlade jag ofta av i början för att han hoppade så mycket med ryggen.. men så småningom så lärde jag mig att sitta kvar och vi fick hem många rosetter! nu är sharmör såld till en tjej som heter Hanna, där har han det jätte bra och det går bra för dom!
efter sharmör fick jag <3Rico<3 han var nog den ponnyn jag tyckte om mest och han gjorde allt för sin ryttare!  rico hade tix samtidigt som han hade headchakning.. ibland så kunde han riva pga det så vi tänkte mycket på vad vi skulle göra åt det. så en dag så provade vi att sätta på ett nät på hans mule. han blev som en helt annan ponny! sprongen blev mjukare och han höll inte på med huvet alls! jag hade honom i 1år och sedan var det dags att sälja min lille prins..
nu så har jag min c-ponny harry potter som är något av en expert på att vara sur i boxen och bitas till att vara en underbar ponny att rida och hoppa! och så har jag lille Mix! han är en rolig typ som igentligen inte är min jag rider honom bara.. han är en kaxig liten ponny som älskar att hoppa! Min 3dje ponny heter Emerald Pride han vet jag inte så mycket om än för att han kom i förrgår från irland... men han verkar vara en superponny och han är jätte fin!
nu vet ni allt om mina ponnyer och här är en bild på min c-ponny Emerald pride<3!Ralle <3här är emerald pride han kallas för Ralle <3 ^^^)
/Axelina




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: