Hur får man läsare egentligen?

axelinaackie.blogg.se / 08 Juli, 2012 - 11:00 / Allmänt

Den frågan är ganska intressant... För att HUR får man läsare, vad ska man göra för att just DEN presonen ska stanna kvar och fortsätta läsa. 
 
Det jag brukar tänka på när jag bloggar, är att blogga om sådant som jag tycker skulle varit kul att läsa om, och förstårs uppdatera så mycket jag kan. Variera mig mycket och massor av bilder. Att ta bilder i nuet och lägga upp tycker jag är roligast. Då kan man visa mycket bättre och det blir nog lite roligare att läsa då..? Kanske att om man ska göra ett inlägg om sitt ridpass så tycker jag att det är väldigt kul när folk lägger upp bilder från just DET ridpasset. Men inte för många, utan lite lagom.
Jag tycker även att man ska skrapa ihop sina läsare själv, inte bli länkad och glida med på någon annans banan-skal, och få någon annans läsare. Och jag tycker inte att målet när man börjar blogga ska vara att man vill ha så många läsare, så snabbt som möjligt. Man ska tycka att det är kul först och främst, för att tycker man inte att någonting är kul, så kommer man heller aldrig att lyckas...
 
 
 
 
 
 
Så jag bloggar efter det som jag själv tycker är kul att läsa om...


Postat av: Ebba

Hej, Asså tycker att din blogg är as bra och intressant! :)
Tror att du kan komma riktigt långt!
Men du kanske skulle behöva uppdatera din design lite? ;)
Asså så att celo är med och sådääär.
OM du vill, skulle jag kunna göra en ny design åt dig? :)
Jag använder nyaste photoshop!
OM du skulle vilja det, så kan du väl maila mig, och berätta hur du vill att den ska se ut, vilka bilder du vill ha med osvvv.
Du ser min mailadress där uppe...
Tackåheeej!

2012-07-08 @ 12:01:28


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: