inte meningen....

axelinaackie.blogg.se / 20 Mars, 2012 - 20:04 / Allmänt

Men såhär ligger det till!

På måndagar så går jag i skolan till 16.00, åker hem och äter typ een macka elr nåt sen åker jag till stallet. Rider 2 ponnysar som TAR tid! Kommer hem 21.00 och äter middag till kl 21.30. Sen är jag jätte trött och går o lägger mig. DÄRFÖR hinner jag inte blogga då. haha, bra bortförklaring! ;) Men jag ska försöka fixa något tidsinställt inlägg på måndagar... :) Jag gillar ändå måndagar på nåt sätt. Men jag hatar dem ändå! Det brukar gå toppen när jag rider men skolan är ju desto värre. Så det går jämt upp! ;)

Igår när jag red så gick det kanoners på lille Ralle. Skrittade först ut i 20 min, sen red jag i paddocken. Han älskar det! Gillar när det är på stora ytor där han kan galoppera fritt!

<3Pooootter<3 Min käre vän, jag skulle kunnat rida hela natten! Han var så gryyyym! :D
Sen idag när jag red så tränade jag på förvänd galopp pa Potter. Det funkade till viss del och i slutet hajjade han till! :) (y) Han fick den där långa mjuka halsen i slutet oxå. :)

Ralf galopperade jag ganska mycket på, men jag fick byta bett när jag ridit klart för att han hade fått ett sår av kroken på tjedjan.... så nu ska jag ha 3-delat ett litet tag!

Längtar tills på lördag då jag åker och tävlar i kungsbacka-Eliten. Först förklass, L.A sedan laget, L.A+5 8)





(hoppas att ni orkade läsa hela inlägget, det blev rätt så långt! ;)
/Axelina




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: