Ridpassen - tråktorsdag

axelinaackie.blogg.se / 20 September, 2012 - 19:56 / Allmänt

Tju!
 
Jag red först Ralle i paddocken INNAN gud blev kissnödig. Där fick jag till det va??? xd 
Nä, men det gick kanoners, jag red ganska så ordentligt. Travade honom 2 varv åt varje håll i början, för att han behöver komma igång. Sedan galopperade jag ganska mycket, kortade och längde galoppen osv. Ett bra pass helt enkelt! :)
 
 
Sedan red jag Cleo. Det gick både bra och dåligt. När jag red fram gick det bra, hon var kanske en gnutta spänd i traven med hade en väldigt bra och 3-taktig galopp. Sen blev det väldigt stressigt, folk kom in i ridhuset och började bygga hinder, sen började ridskolan och så. Och då skulle jag hoppa.. :/ Det gick sådär att hoppa, hon var väldigt fin på hinder, hoppade stoora språng, det var mer innan och efter hon sprang lite för mycket. 
Sen gick jag ut i paddocken och red, det var lite regnigt men det fick gå. Väl ute i paddocken var hon fin igen, hon hade lugnat ner sig lite då. :-)
 
 
Sist och även minst red jag Prutter, han var väl inte lika fantastisk som i här om dagen, men han var ändå bra! Han kändes koncentrerad hela ridpasset och lyssnade på mig. Det gick bättre och bättre ju mer han kom igång. :)
 
Alla kameler var duktiga idag, och jag funderar på att gå upp kl halv 7 och rida Ralle imorgon bitti, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag bara att somna om när klockan ringer... Inte ens någon ide att försöka! ;-)
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: