Chacha bitcheees!

axelinaackie.blogg.se / 15 April, 2013 - 14:43 /

Nu är jag hemkommen till Sverige igen. Back to reality tyvärr. Men jag tänkte sammanfatta min roliga tävlingsvecka, så ta på läs-glasögonen!
Vi började med att åka på tisdagen, åkte till ett stall i Tyskland där vi övernattade. Trimmade honom på onsdags morgonen i nån random paddock i Tyskland innan vi åkte ytterligare några timmar till Holland. Övernattade i Holland på ett fint stall och åkte sedan tidigt på torsdagen vidare till Belgien.
När vi kom fram till tävlingsplatsen red jag honom där. Han stortrivdes och var väldigt lugn och snäll.
På fredagen var det tävlingsdags. Han lyssnade inte riktigt för skänkeln, men det blev en ok runda. Har ju skrivit resultatet tidigare.
På lördagen var han väldigt stark och lade in ett extra galoppsprång hela tiden för att jag försökte trycka av honom. Red verkligen uselt. Men det var ju första tävlingen ute så det förklarar varför han var så stark. Var till och med tvungen att lägga en volt för att han blev så stark. Men Det är ju en stor omställning från att ha hoppat runt i små ridhus till att komma ut till en stor internationell utebana.
Söndagsresultat (115cm) - red mycket bättre denna rundan. Tryckte inte av honom och hade pessoabettet så att jag kunde bromsa. ;-) Var nolla och han kändes super fin! Skönt att avsluta med en bra runda.

Igår kväll började våran hemfärd. Somnade kl 1 (på natten) och Åkte till stället i Tyskland och var framme där kl halv 4 (på natten) då var det bara att vakna och fixa allt med Polo för att sedan gå och lägga sig. Sedan gick jag upp kl 8 igen för att då skulle vi lasta och fortsätta våran resa hem.
Och när jag stod och skulle hyvla ost så kallade Antonia mig för elaka saker, då slog jag till henne med osthyveln och sen skulle hon ta osthyveln ifrån mig men då på nåt jädra vänster hyvlade den av en bit av mitt skinn + min nagel. Och när jag såg mitt blod svimmade jag? Kändes precis som när jag gick omkull i Danmark. Min syn försvann, jag blev helt blek och kallsvettades. Fick en huvudverk och alla röster hördes jätte långt bort. Creepy.
Men nu har vi bara 2 timmar kvar tills vi är hemma.
Imorgon blir det skola igen - är tillbaka till helvetet. :(
Kände att detta inlägget avslutades lite depressivt. Måste hitta på något roligt... Nu har jag det!
På tävlingen var det JÄTTE många som hade samma pappa som Cleo. Så nåt bra borde det ju finnas i henne iallafall!
Och så måste jag berätta att igår var det så varmt och skönt i Belgien att hästarna kunde vara utan täcken, det var 20 grader och sol!

(Bildbomb)





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: