ahahah, klockren!

axelinaackie.blogg.se / 07 Augusti, 2013 - 10:15 / Allmänt

Hittade denna texen på Nadja Lundbergs blogg (lundbergnadja.blogg.se) Och den var verkligen så rolig och bra! (kopierade rakt av)
 
I STALLET:
.. Finns det alltid personen som alltid vill påpeka saker men inte menar något illa.  Denna person har ett behov att att ständigt påpeka saker andra gör " fel ". Oftast är intentionerna inte elaka men behovet finns där. Det handlar inte om att personen vill trycka ner andra utan mer visa sig själv duktig och ordentlig.Det kan vara onödiga saker som att man glömt stoppa in snokremmen i nosgrimman, schabraket ligger lite snett , man måste sopa stallgången osv.
 
... En person som alltid håller sig undan allt som har med bråk att göra. Helst hade nog dessa personer haft ett eget stall. Såfort bråk eller dispyter vankas springer denna person mil ifrån. Oftast är denna person tyst av sig i stallet och håller sig till att göra sina stallsysslor och rida sin häst. Påpeka saker finns inte på " att göra listan" hos denna person. Gärna är personen där tider då det är så lite folk som möjligt i stallet.
 
... En person som inte kan sluta prata. Munnen går konstant på dessa personer. Oftast vet personen själv inte att den pratar på så mycket som den gör. De flesta samtalsämnen vinklas om så de handlar om personen i fråga. Personens enda syfte är att vara snäll men förstår inte själv att hen kan verka lite självupptagen. Oftast är denna person också väldigt hjälpsam.
 
... En person som snackar skit. I varje stall finns det en person som snackar skit om alla. Personen är oftast snäll mot de andra i stallet men pratar mycket bakom ryggar, oftast om onödiga grejer. Denna person har också oftast behovet av att bestämma och har alltid massa nya lösningar på " problem " som uppstår i stallet. Allt ifrån hagindelning till boxplacering. Oftast försöker denna person göra så alla lösningar gynnar sig själv mest.
 
Känner ni igen någon av personerna? Har ni någon av dessa i ert stall?
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: