stallet

axelinaackie.blogg.se / 09 Februari, 2013 - 22:59 / Allmänt

Har varit i stallet från kl 11 till kl halv åtta idag. Där av bloggningen.
På förmiddagen var det grönt kort kurs i 4 timmar, och detta var den lättaste lektionen hittills. Det är lite waist of time, men jag lärde mig faktiskt en sak! Och det var att man kan få böter om man inte kommer till prisutdelningen om man blivit placerad! 
 
Lite om ridpassen nu:
Potter: Han har vilat i 3 dagar, men det märktes inte så mycket förutom att han var bockig i början, men han lugnade sig. Jag och Felicia körde galopptävling. Den som kunde få in flest galoppsprång mellan 2 bommar vann. Jag fick in 30 galoppsprång och hon fick in 29, så jag vann! ;-) Potter är GRYM på att samla galppen ska ni veta. Tror att han är bäst i världen faktiskt. 
Juste, på grönt kort-kusen så skulle man visa häst för hand. Och då fick Potter vara hästen man skulle visa och han var helt tokig! hhahaha, han gjorde kaprioller, sparkade bakut, stegrade och pep på en och samma gång.... 
 
Cleo: Hon var mycket bättre idag än igår. Det var mycket lugnare i ridhuset idag och då blev hon också lugnare. Men hon vart lite spänd i galoppen, men vissa stunder var hon bra. Och när jag travade av var hon riktigt fin och det känns alltid bra när man har avslutat bra. Jag kan nämligen inte avsluta när det känns dåligt. Då får jag dåligt samvete. 
 
Ralle: Ralle fick sina ben klippta idag!!! Så nu ÄNTLIGEN ser han ut som en tävlingsponny igen. Men han är så himla dum att klippa och trots att han fick domesedan sparkade han ändå. 
Jag red honom 5 timmar efter det att han hade fått lugnande, så att han verkligen hade piggnat till ordentligt. Och det hade han! 
Jag red på graman och hade vita lindor. JAg låtsades att han var en dressyrponny men det låtsades inte Ralle. ;-) Jag travade mest och det gick mycket bra! Förutom att han ibland går lite på snedden utan att jag har bett om det. 
 
Polo: Det var tänkt att jag skulle rida Polo sist, men medan mamma värmde upp honom genom att longera så kom Antonia in med Bosse och sa att jag skulle rida honom. Och då var det lika bra att ta chansen eftersom att det inte är alla dagar som Antonia är på ett sånt bra humör att jag får äran att rida Bosse! Så mamma longerade polo en stund till.
 
Bosse: Jag har nog bara ridit Bosse 5 gånger om man inte räknar med uteritter. Och det gick jätte bra att rida honom! Fast han var ganska seg! Det kan man inte tro. Men grejen var att Antonia rider med väldigt mycket ben, raka motsatsen till mig. Och då när jag lägger om benen för att skänkla på så tolkar han det som att han ska samla ihop sig. 
Han var väldigt bra i handen och lyssnade väldigt bra på tämpoväxlingar. Han är den näst finaste hästen jag har ridit. Potter is always number one. 
 
Antonia och Bosse på EM:
 


Postat av: Anonym

Kan du göra några videoblogga? Du e ju så himla rolig!!

2013-02-11 @ 11:18:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: