Vart vill jag komma med min ridning?

axelinaackie.blogg.se / 19 Juni, 2013 - 09:12 / Allmänt



Hmm... Bra fråga! Jag har såklart en dröm, precis som alla andra hästtjejer att bli lika bra som Rolfgöran, Malin, Marcus, Ludger m.m. (Kände mig cool när jag bara skev förnamnen eftersom att det såg ut som att jag var BFF med allihopa)
Men man måste ju tänka lite realistiskt också. Det ligger OTROLIGT mycket slit bakom att bli så duktig. Och det finns väldigt många ryttare som rider väldigt bra, men ändå inte har nått enda fram. Jag vet inte vad det beror på, kanske att alla inte har den ambitionen att lägga sin själ i att bli så duktig som möjligt och självklart handlar det om pengar. Hästsporten är en väldigt dyr sport. Att man köper hästbussar för 5 mille som man kan ställa in så på millimetern att sina morgonägg ligger mitt i kastrullen när man kokar dom, utskjut på båda sidor, pop up m.m. Och att man i princip kan KÖPA sig en biljett till EM. På ponny. Det är då det är så fint med storhästar, man måste kunna rida lite grann för att lyckas där.
Åter till ämnet. Jag har bestämt mig redan nu att jag ska bli lika bra som mina bästa vänner som jag nämnde ovan. Annars vet jag inte vad jag ska göra av mitt liv, har verkligen inga framtidsplaner om jag inte ska ägna mitt liv till att rida.
Min dröm är att kunna ha en gård i Skåne, ha 3 stycken topphästar, gärna kolsvarta alla 3. Sedan 3 lovande hästar som var lite yngre. Och så ska Clara ha ett hus bredvid mitt hus, men vi ska dela stall.

Nu till den lite mer kortsiktiga biten.
Mina drömmar är att när jag tagit över Bosse ska vi bli ett dreamteam. Hoppa EM 2015 & 2016 och hoppa NM nästa år.

Jag behöver inte köpa min biljett till EM, jag FÅR den...
bara för att jag skriver så kommer det säkert gå asdåligt för mig med Bossi. Haha, nejdå!



Postat av: Tilda

Det är klart du kommer gå långt, så många timmar som du lägger ner i den där "gamla" hästsadeln ;)

2013-06-19 @ 11:22:27
URL: http://tildazblogg.blogg.se
Postat av: Sarah

Tror du och Bosse kommer bli ett sjukt bra team, och kolla bara på din inställning! You go girl! ;)

2013-06-19 @ 13:43:02
URL: http://sarahfolkesson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: