00.00

axelinaackie.blogg.se / 31 Mars, 2013 - 23:59 /

Vilken gangster jag är som bara uppdaterar mitt i natten! Clara är hemma hos mig nu och vi har typ bara kollat på ponnyakuten, scener ur ett tonårsliv och busringt till folk. Fast det var ju kanske inte så smart att skriva det eftersom att då vet alla att det var vi. ^^
Nej usch vilket dåligt inlägg, det är skrivet från mobilen och allt eftersom att jag glömde datorn hos pappa. SCORE!

Hoppade Polo lite idag i paddocken. Första gången jag hoppar ute och det är väldigt bra att jag gör det eftersom att tävlingen är utomhus i Belgien. Han var lite stark till en början, men det gick bättre och bättre så i slutet lyssnade han jätte bra! Ralle trimmade jag i paddocken och han var jätte duktig tills solen började lysa och han började headshaka. Då travade jag av för att jag tyckte lite synd om honom. ;) men jag hann rida ett riktigt ordentligt pass innan och han var super fin. Antonia red Cleo men hon kommer inte kunna jobba som min slav mera för att imorgon åker hon till Västerås och ska praoa... Då får jag klara mig själv helt enkelt!

JUSTE! Goda nyheter! På lördag ska jag tävla på Cymro, Antonias gamla B-ponny som är såld till en familj som står uppstallade på stallet. Dem behövde en till i deras lag så då fick jag hoppa in! :) det är bara L.B så det ska vi nog klara Cymro? ;-) Är inte 100 säker än, för att jag vet inte om jag får vara med i div 1 om jag samtidigt hoppar Eliten. Men enligt dem personerna jag har fråntar så får jag det så troligen blir det så. :)

(Ingen bild för att min telefon är dampar)



Postat av: felicia

vart ska antonia proa? :)

2013-04-02 @ 19:56:01


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: