Halloj!!

axelinaackie.blogg.se / 19 Mars, 2013 - 21:48 / Allmänt

Rubriken lät lite väl antusiastisk kanske. Så antusiastisk känner jag mig inte riktigt, men vi kan ju låtsas!
 
Idag var sista dagen Cleo skulle bli longerad, så imorgon får jag rida på henne! Hon var iallafall duktig idag när jag longerade, och så fort jag säger: BRAAAAA, så saktar hon av. Duktig Cleo!
Ralle fick sig ett ordentligt pass i manegen på 50 minuter. Lät honom galoppera av sig lite och red lite markarbete. Det låg lite bommar framme + ett pytte hinder som vi skuttade över. Han var dukitg. Och Ralle hoppar verkligen ALLT man styr på. Okey kanske inte allt, han skulle tex inte hoppa en stenmur som var 2 meter, men han tittar verkligen aldrig på något.
 
Polo testade jag graman på idag. Men jag hade tygeln på vanliga ringen idag för att nu när jag kan rida honom bättre mot vad jag kunde i början så behöver jag inte ha pessoa-bett längre. Och eftersom att det är ett väldigt skarpt bett så tog han inte riktigt stöd i handen på det. Även om han kommer bli lite starkare så kommer han nog ändå bli bättre och bättre på vanligt tränsbett också. 
Men jag hade graman idag som sagt, och han var verkligen jätte fin! Speciellt i galoppen då han hade en rund och fin galopp och kunde samla sig jätte bra. Nu kommer jag aldirg vilja rida utan graman, haha. Jodå. Det som vi måste jobba med är att han inte ska gå ur formen i avsaktningarna från trav till skritt. Då vill han gärna dra fram mig ur sadeln lite. Inte så snällt Polo att du utnyttjar mig för att jag är så liten! ;-)
 
Swedish championchip 2012 (stavas det så? lite pinsamt att stava fel lixom)
 


Postat av: Annie - ponnyteamets.blogg.se

* entusiastisk
* championship

Annars gick du igenom stavningskontrollen galant! :D
Haha, nejdå.

2013-03-20 @ 06:37:42
URL: http://ponnyteamets.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: