härligt med lov!

axelinaackie.blogg.se / 29 Mars, 2013 - 19:09 / Allmänt

Innan jag börjar skriva om seriösa saker måste jag berätta att våran lärare kan joddla! 
 
Nu till det seriösa:
Hoppade Cleo idag som ni säkert har sett på filmen under. Och hon är så himla svår att rida. Allt kan vara helt perfekt, men hon kan ändå stanna. Och Det bara lyser tjurighet om henne. Och helt random kan hon tvärstanna mitt i ett hörn och bara stå och stegra. Sen hoppade hon för det mesta idag, det har gått värre. Men hon är så svår för att hon blir så stark och bara rusar och då blir det så svårt att hålla rytmen. Och så spänner hon sig och allt blir bara fel. Måste verkligen träna på att hoppa henne och förstå hur hon funkar.
 
Jag och Antonia red ut sen, hon på Polo och jag på Ralle. Vi red en riktigt lång runda med mycket backar där man kunde galoppera. Det gick jätte bra och hästarna var pigga och glada. Och Ralle har blivit så himla snäll att rida ut på. Allt tackvare min uterittskoach. Polo var så glad att han nästan hoppade fram, sötisen!  
 
Sitter och äter godis från mitt 2a påskägg, haha! Fick ett av gulliga Jennifer! :-)
 
Ikväll blir det let's dance. Kul att det äntligen börjar något bra program som man kan se fram imot varje fredag kväll! 
 
Något mer jag har funderat på är att bli vegetarian. Och jag är allvarlig faktiskt, jag gillar egentligen inte kycklig och skinka och sånt. tycker mest att det känns äckligt att äta det. Eller altså bjuds det så äter jag det, men det ä inte favoritmaten. 
 
 
 
 


Postat av: Annie - ponnyteamets.blogg.se

Ska du bli vegetarian för att du inte gillar MATEN eller på sättet djuren slaktas? ;) Tänker på att ryttare använder så mycket läder/djurskinn varje dag..

2013-03-29 @ 19:54:42
URL: http://ponnyteamets.blogg.se
Postat av: Uteridarcoach

Skönt att jag lyckats ;)

2013-03-29 @ 20:14:48
URL: http://claralindgren.blogg.se
Postat av: Thea

Fin blogg du har!
Kolla gärna in på min blogg
//Thea :)

2013-03-29 @ 21:21:35
URL: http://theas.webblogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: