Godmorgon, lördag och helg!

axelinaackie.blogg.se / 19 Oktober, 2013 - 08:00 / Allmänt

Detta är ett tidsinställt inlägg, bara så att ni vet ! 
Det är oerhört fiffigt att skriva ett tidsinställt som publiceras på helg-morgnarna eftersom att man gärna vill sova då. Så nu när detta publiceras ska jag sova i minst 2 timmar till. Har fått så himla lite sömn under veckan och har kunnat göra vad som helst varje morgon för att slippa gå upp. 
 
Detta inlägg ska jag få att låta som att allt är perfekt och skit mysigt, sånna inlägg som jag avskyr ni vet. LETS START!
 
Idag ska jag bara gå och pyssla i stallet och gosa med läderfettet. Allt ska putsas inför tävlingen som är imorgon. Jag och Bosse ska ridas ut på härliga grusvägar i skogen, lösgörande arbete med musik i öronen och en stor gossig halsduk när höstsolen lyser och de färgglada löven yver kring Bosses hovar. MYS!
Sedan ska han få 100 pussar på mulen och en massa morötter, ska sitta i hans box länge och bara mysa. Såklart ska han få ett långt bad när jag schamponerar rent hans fluffiga päls och sedan tänkte jag låta honom beta av det sista, gröna höst-gräset medan jag ryktar honom torr i solen. 
Innan jag åker från stallet ska jag lägga på honom gossiga täcken, backisarna på och massa äpplen och hö. 
 
Hahaha, det var kul! Jag kanske överdrev lite, men erkänn att vissa bloggare skriver lite i stil med detta? ;-)
 


Postat av: Anonym

Vad hette ditt puts fett som du putsar dina grejer med? Blir väldigt glad för svar sp. snabbt som möjligt. Ska nämligen åka och köpa idag!!!

Svar: Curium balsam från veredus, AS grymt!
None None

2013-10-19 @ 08:29:21
Postat av: Anonym

hahaha såå sant , stör mig så sjukt mycket på dom som skriver så x) ;)

2013-10-19 @ 08:38:36


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: