vilken syndarhelg...

axelinaackie.blogg.se / 13 Oktober, 2013 - 20:21 / Allmänt

Lösgodis från 9 på morgonen till 9 på kvällen från fredag till söndag. Amen det är så jag rullar! 
Äter lite glass nu btw, men vet ni? Det är slut på min jäkla diet för att det enda alla onyttigheter gör mig är glad. 
Fetto number one ;-)
 
Idag var jag på tävling och kollade på Antonia som tävlade Claudia för första gången, hon kom 2a i 120 och vann 125 så det var stabilt.
Red på Bosse i paddocken och han var ganska fin, skuttade över lite små hinder som stod framme och alla utsmyckningasr som brukar stå under hinderna stod på sidan så han var jätte tittig och dampade litegrann. Men jag är ändå nöjd. Jag menar; Jag ramlade ju inte av och bröt något iallafall!
 
Sen när jag kom hem kollade jag på världscupen, jag är ledsen över att Rolf-Göran inte får någon bättre häst än Klump-Quintero. Rider man så bra som han gör förtjänar man en minst lika bra häst. 
Var riktigt duktig och räknade matte också, vi jobbar med potenser, tiopotenser, grundpotenser och en jädra massa nollor så jag bli helt snurrig, men jag klarade mig igenom 2 sidor utan att på ett psykbryt. :)
 
Red också Frida idag, våran egna uppfödning som är 170 cm, säkert 10 meter lång och är 6 år. Hon är väldigt speciell för att hon är så otroligt känslig, men det gick jätte bra när jag red, jag tror att hon gillar mig. ^^) 
Bosses nya namnbricka på hans träns, visst blev det fint? :D
Jag och frida 
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: