Svar del 6. (sista delen)

axelinaackie.blogg.se / 04 Augusti, 2014 - 10:26 / Allmänt

Vilka fem ridskole hästar/ponnys är dina favoriter och varför 
Bella, Star, Curre, Dolly och Wilmer för att alla är gulliga ponnysar. ;)
 
-Hur hög är Elenya i mankhöjd? 
Elenya är ca 162cm så hon är väldigt liten! Hon har väldigt hög manke också så själva kroppen är inte mycket större än Bosses. ;-) Haha kanske lite
 
-Är inte ridläger intressant för dig? T.Ex. AW Sport Horses? 
Alltså nej det är det inte. AW känns mer som en gemenskapsgrej, alltså att man lär känna nya människor och har en kul vecka lixom. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att åka till en tränare i en vecka och ta med mig en ponny, vilket jag kanske ska göra till hösten...! :)

-Vad tycker du om att man redan som t.ex. 12 åring går över helt till storhäst? När tycker du man ska gå över till storhäst? 
Jag tycker inte så mycket om det, det beror ju helt på hur stor man är. Är man för stor på D-ponny redan när man är 12 så är det ju inte konstigt att gå över till storhäst. Men om man fortfarande har möjlighet att rida ponny tycker jag att man ska göra det några år till, ponny kan man bara rida ett väldigt kort tag om man jämför med hur länge man kan rida storhäst sedan. 
Jag tycker att man ska (eller rättare sagt, jag kommer att) gå över helt till storhäst när jag är 17. Alltså jag rider ponny hela året när jag är 16. Då har man 2 år som junior på storhäst också vilket är lagom. :)
 
Snart får hon sättas igång efter bukoperationen!
 


Postat av: Märta

Jag gick över helt till stor häst när jag var 11-12 tror jag. Jag blev liksom förstor. Men har nästan bara ridit storhäst i hela mitt liv. Vet inte varför men tycker om dem mer än ponnys.

Svar: Ja blir man för stor är det inga konstigheter lixom! :F
None None

2014-08-04 @ 11:50:12
Postat av: Alma

Hej! Vill bara säga att det har kommit en ny regel om att när man får sluta tävla ponny, från och med 2015 eller 2016får man tävla ponny tills man är 20! :)

Svar: Ja jag vet det, sjukt tycker jag. Vem vill rida ponny tills man är 20 år lixom? :)
None None

2014-08-04 @ 14:04:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: