Allt går enligt schemat, nästan...

axelinaackie.blogg.se / 21 Januari, 2014 - 20:33 / Allmänt

Idag när jag kom hem från skolan var klockan bara halv 3 så jag åt en banan, bytte om och skyndade mig ut till stallet. Broddade alla skor på Bosse, tog av täcken, satte på skydd, sadlade och tränsade under loppet av 20 minuter. Slå den!
Red sedan iväg ensam med Bosse, red bort mot "skog-skogen" där vägen var täckt av snö så att det både gick  att trava och galoppera! Snön var lite klen på vissa ställen men det var rätt så bra väglag ändå.  
Bosse trippade på med spetsade öron hela tiden och stormade fram med stora kliv när vi galopperade så han uppskattade verkligen lite variation från ridhuset. 
 
Polo trimmades, det stod ju på schemat att han skulle ridas ut men jag skulle inte hunnit brodda honom och rida ut innan det blev mörkt så det får bli till helgen istället. Han var jätte fin (som vanligt skulle jag kunna skriva för att han går alltid väldigt bra nu för tiden!) Ett vanligt ridpass med bara skritt och galopp, samt lite galoppbommar som han hoppade över med bravor. 
 
Sist var Ambra på tur och något jag lade märke till idag var hur trött jag blir när jag rider henne, helt flåsig efter 2 varv galopp typ. Haha!
Det går bättre och bättre med henne, idag var det bästa trim-passet hittills iallafall! Hon blir lite svag i avsaktningarna och istället för att sätta under sig med bakbenen gör hon något slags hoppsasteg men några avsaktningar fick jag till. Hon bytte inte galopp någonting i princip idag heller. :)
Tror jag tar tofs i nacken, det vita diademet och ett hårspänne idag! hahaha kolla han till vänster !
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: