en skoldag till 4 och 3 ponnyer senare...

axelinaackie.blogg.se / 20 Januari, 2014 - 22:08 / Allmänt

...SÅ. nu har jag landat i min säng efter en ganska snabb måndag. Skoldagen rullade på utan några anmärkningar förutom att vi hade hemkunskap för första gången sedan 5an. Riktigt skabbigt men jag överlevde konstigt nog.
 
Alla 3 trimmades idag, precis enligt schemat! 
Efter det att jag jag tog av snokremmen på Bosse har han blivit helt harmonisk i munnen. Jag har alltid vetat att han inte gillar när det sitter åt runt mulen men jag trodde aldrig att det skulle bli SÅ stor skillnad!
JAG HATAR ATT SKRIVA PÅ MIN DATOR FÖR ATT 4 BOKSTÄVER ÄR LÖSA OCH NÄR JAG TRYCKER PÅ DOM SÅ TRILLAR DE AV HELA J*VLA TIDEN, BLIR SÅ FRUKTANSVÄRT ARG!@@@@

Har nu tagit 2 djupa andetag och tror att jag kan fortsätta skriva utan att kasta datorn i glovet.
Ambra var duktig hon också idag. Inte lika fin som Bosse - svårt att komma upp till hans nivå dock... ;-) Jag tränade på att hon skulle koncentrera sig på mig, vara på plats, lyssna för skänkeln, inte bli framtung och inte hänga i handen. Bara jag har koll på mig själv, har låga stilla händer och ser till med skänkeln att hon inte flyter ut rättar hon sig efter mig.
Hon var mycket bättre i galoppen idag än de andra dagarna. Bytte inte galopp någon gång i princip. 
 
Polisen var jätte duktig, red ett ganska kort pass med nästan bara skritt och galopp - våran nya vana. Han är jätte fin i galoppen och inte alls fin i traven. Det som händer i traven är att han gärna travar på lite för fort och om jag då bromsar stör det rytmen och det blir lite hackigt. Men det gör inget eftersom att Florian har sagt att trav bara sliter på hans bakknän och det är ju i galopp man hoppar. 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: