Godkväll !

axelinaackie.blogg.se / 08 Januari, 2014 - 20:16 / Allmänt

Känns som att jag har "godkväll" som rubrik nästan varje dag, så jag vill ju inte bryta mönstret och ha någon annan rubrik, därför har jag "godkväll" som rubrik idag också ! Nu vet ni det, anteckna gärna. 
Eftersom att skolan slutade klockan 4 idag och ridhuset blir upptaget halv 6 på onsdagar hann jag endast rida Bosse-ponken. Polo motionerades på volten av mamma och han var pigg och glad. 
Men innan jag fortsätter att berätta om dagens ridpass ska jag berätta 2 roliga happenings på matten idag. 
1. Alla måste lägga fram sina telefoner under mattelektionerna och medan en i min klass's telefon låg där framme började den ringa. Då kollade våran mattelärare på displayen och sa: MAMI ringer. Hon uttalade det verkligen MAAAMI, inte mammi som det stog. Hahahaha, jag tyckte iallafall att det var lite småkul.
2. Vår mattelärare har ibland lite halvkassa pennor och jag sitter för tillfället längst bak i klassrummet. Då sa hon: (matteläraren alltså) 
- säg till om ni inte riktigt ser vad det står med denna pennan. 
Då var jag den enda i hela klassen (uppenbarligen) som inte såg pennan så jag ropade "TILL" Hahahaha det var kanske ännu roligare än 1an. 
Då fortsätter vi med ridpasset! 
Bosse hade väldigt mycket överskottsenergi givetvis så minsta lilla happening i ridhuset började han kasta vild med huvudet (hans sätt att bocka på haha, kul kamel) men han joggades i ca 45 minuter, lugnt och sansat och jag är väldigt nöjd med passet. :) 

Jag gav även Felle sin julklapp från mig, 2 små Ralph lauren perfumer och kittels (skit goda godisar) 
Fick också presenter av henne, en bodymist från VS, en mascara som hon påstod var skit bra (vilket jag noga ska ta reda på imorgon!) och 2 (ko?) ludd som man sätter på grimman, haha den sista presenten var en skämt sak ;-)) väldigt snällt av Felle faktiskt! 







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: